Не пчихай: на львівському вокзалі з'явився спеціальний ізолятор

На залізничному вокзалі Львова облаштували медичний пункт для ізоляції хворих

На залізничному вокзалі Львова облаштували медичний пункт з обладнанням для тимчасової ізоляції хворих. Про це VG Львів повідомили у пресслужбі "Укрзалізниці".

Такі ж медичні пункти облаштували на вокзалах на 19 вокзалах України. У межах плану "Укрзалізниця" закупила 10 тисяч респіраторів, 25 тисяч оглядових рукавичок, понад 1 тисяч захисних окулярів. Також закуповуються антисептик для рук, дезінфекційні засоби та захисні халати. Для всіх працівників проводяться тренінги щодо алгоритму дій у випадку виявлення хворих із симптомами, характерними для 2019-nCoV.

У потягах вимірюють температуру пасажирам, щоб уникнути можливого поширення коронавірусу.

На залізничному вокзалі Львова облаштували медичний пункт для ізоляції хворих

Додамо, що у Львові, задля боротьби з коронавірусом, у публічних місцях встановлюють дозатори з антисептиками для рук. З 26 лютого в львівському аеропорту запровадили особливий режим. Всім пасажирам, які прилітають до Львова вимірюють температуру. Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький розповів, де перебуватимуть хворі на коронавірус у випадку їх виявлення на Львівщині. Задля боротьби з коронавірусом комунальні перевізники Львова провели додаткові заходи з дезінфекції рухомого складу. Окрім цього, до львів'ян з високою температурою сімейні лікарі виїжджатимуть додому.

Чого чекати українцям від коронавіруса, чи безпечно забирати посилки з Китаю і як захиститися.  

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у 

Читайте всі новини у нашому каналі , додавайтеся у  і підписуйтеся на нас в 

Последние новости