Не дай, Боже, та все ж: де на Львівщині перебуватимуть хворі на коронавірус

Де на Львівщині перебуватимуть хворі на коронавірус.

Де на Львівщині перебуватимуть хворі на коронавірус.

Події
25 лютого 2020 15:22

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький розповів, де перебуватимуть хворі на коронавірус у випадку їх виявлення на Львівщині. 

За його словами, область відповідно підготувалася, виділено необхідні кошти. Невдовзі буде посилено захист кордону. Прикордонники матимуть можливість перевіряти температуру тих, хто приїжджає.

Ще не вмерли: новину про те, що українців з Уханя везуть не до них, львівські лікарі відзначили гімном

"Львівська обласна інфекційна лікарня стане основною, яка лікуватиме людей у випадку зараження коронавірусом. Санаторій "Немирів" стане місцем обсервації. Тобто там будуть люди, які, можливо, мали контакт з місцями поширення коронавірусу. Забезпечені всім необхідним. Є 2 тис. відповідних костюмів захисту у Львівській області. Це звичайні міри захисту. Ми чітко знаємо, як займатися профілактикою", – розповів Козицький.

Перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк зазначив, що для боротьби з коронавірусом виділено 25 мільйонів гривень.

Не в тому місці, не в той час: серед евакуйованих з Китаю є мешканці Львівщини

Т.в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Андрій Васько наголосив, що станом на сьогодні, 25 лютого, ні на Львівщині, ні в Україні немає підтверджених випадків коронавірусу.

"Ми маємо алгоритм дій у випадках виявлення коронавірусу. Цей алгоритм переданий по всіх структурах. Особам, які повертаються з місця, де виявлено випадки зараження коронавірусу, і у них немає ознак хвороби, однаково рекомендується 14 днів перебувати вдома. Також спеціально створена онлайн-форма, щоб бути постійно на зв’язку з людьми, які перебували в місцях поширення коронавірусу. Стосовно медзакладів, які прийматимуть хворих – то, наразі, ніяких екстрадій не буде. По мірі необхідності будуть переводитися в інші заклади", – розповів Васько.

Чого чекати українцям від коронавіруса, чи безпечно забирати посилки з Китаю і як захиститися.  

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах