Чи потрібні маски: у Львові запрацював чат-бот про коронавірус

У Львові запрацював чат-бот про коронавірус. Фото: Freepik

У Львові створили чат-бот про коронавірус. Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, відтепер Lvivcityhelper bot у та має розділ про коронавірус та відповідає на найпопулярніші запитання про нього.

Ось як виглядає чат-бот про коронавірус. Фото: ЛМР

Чат вміщує дві категорії:

Чат вміщує дві категорії. Фото: ЛМР

"Lvivcityhelper bot дає можливість мешканцям отримати швидку відповідь на поширені запитання. Оскільки коронавірус — головна тема кількох останніх тижнів, то зрозуміло, що вона актуальна й важлива та потребує створення окремого розділу в міському чат-боті", — розповіла керівниця міського управління ІТ Олена Гунько.

Найпопулярніші запитання про коронавірус. Фото: ЛМР

Нагадаємо, що у Львові задля боротьби з коронавірусом, у публічних місцях встановлюють дозатори з антисептиками для рук. З 26 лютого в львівському аеропорту запровадили особливий режим. Всім пасажирам, які прилітають до Львова вимірюють температуру. На залізничному вокзалі облаштували медичний пункт з обладнанням для тимчасової ізоляції хворих. Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький розповів, де перебуватимуть хворі на коронавірус у випадку їх виявлення на Львівщині. Задля боротьби з коронавірусом комунальні перевізники Львова провели додаткові заходи з дезінфекції рухомого складу. Окрім цього, до львів'ян з високою температурою сімейні лікарі виїжджатимуть додому.

Чого чекати українцям від коронавіруса, чи безпечно забирати посилки з Китаю і як захиститися.  

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у 

Читайте всі новини у нашому каналі , додавайтеся у  і підписуйтеся на нас в 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последние новости