Спалах COVID-19 в Задвір'ї: у центрі Святої Параскеви заперечили ймовірність зараження

Спалах COVID-19 в Задвір'ї: у центрі Святої Параскеви заперечили ймовірність зараження фото

У селі Задвір’я Буського району встановили ймовірне джерело інфікування COVID-19 - ним може бути жінка, яка працює у медичному центрі Святої Параскеви у Львові. Проте у медзакладі заперечили ймовірність зараження.

«Перший хворий з Буського району звернувся за допомогою ще 17 квітня, в той час, коли працівник Медцентру - 23 квітня. Епідрозслідування, яке було проведене в Медцентрі підтвердило, що зараження відбулося поза межами Медичного центру, швидше всього в час святкування Великодня. З моменту виявлення проявів ГРВІ працівники відсторонені від роботи. Оскільки всі працівники в Медцентрі перебувають в засобах індивідуального захисту, то можливість зараження мінімальна. Усі контактні особи здали ПЛР тест та перебувають на самоізоляції», - йдеться у повідомленні науково-медичного центру Святої Параскеви.

Також у медичному закладі повідомили, що працівники, які мали підтверджений COVID-19, належать до молодшого медичного персоналу.

Як пише Zaxid.net, коронавірус виявили у п’яти співробітників медичного центру Святої Параскеви у Львові:

У центрі зазначили, що всі інфіковані, крім медсестри зі Львова, добиралися на роботу приватним транспортом з села. Наразі на самоізоляції перебувають усі контактні особи, які перетиналися з інфікованими працівниками. Всім провели ПЛР-тестування, результати негативні.

Нагадаємо, у селі Задвір’я Буського району, яке другим на Львівщині закрили на карантин, уже 10 хворих коронавірусом.

Последние новости