Що змінилося: у Давидові послабили карантин

Що змінилося: у Давидові послабили карантин фото

Що змінилося: у Давидові послабили карантин фото

Події
04 травня 2020 11:28

У Давидові, що неподалік Львова, послабили карантин. Зокрема напередодні, 3 травня, скасували обмеження на в’їзд/виїзд у населений пункт для приватного транспорту, які запровадили 29 квітня через спалах коронавірусу.

Відповідне рішення прийняв місцевий штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, запевнивши, що ситуація з епідемією під контролем.

«Враховуючи контрольовану епідситуацію та належне виконання усіх доручень та розпоряджень обласного та місцевого рівнів прийнято рішення щодо скасування режиму обмеження в’їзду та виїзду в село Давидів приватного транспорту та продовження виконання інших протиепідемічних заходів прийнятих попереднім засіданням штабу», – йдеться у повідомленні Давидівської ОТГ.

Також в повідомлені зазначено, що станом на 3 травня «встановлено, що всі особи із числа контактних дотримуються самоізоляції, ознак респіраторного захворювання у них не виявлено». Місцеві медики з’ясували це, провівши телефонне опитування близько тисячі мешканців громади. Загалом у селі підтверджено 23 випадки захворювання на COVID-19.

Водночас в Давидові посилили інші заходи для запобігання поширення корона вірусної хвороби: мешканцям, які перебувають на самоізоляції або мають ознаки респіраторного захворювання, проводитимуть тестування на Covid-19, а у селі продовжать працювати патрулі, які слідкують за дотриманням мешканцями карантину.

Відрізані від світу: що коїться у Давидові, де зафіксували спалах кооронавірусу

Нагадаємо, також через спалах коронавірусу закрили на карантин село Задвір’я, що у Буському районі Львівщини.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах