Дуже багато хворих: карантин на Львівщині продовжили до 22 червня

Карантин на Львівщині продовжили до 22 червня. Фото: Львівська міськрада.

Через суттєве перевищення інцидентності захворювань на коронавірус, карантин на Львівщині продовжили до 22 червня. Жодних послаблень щодо громадського транспорту, дитсадків, спортивних закладів не дозволили. Таке рішення ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні сьогодні, 19 червня.

«Ситуація не покращується. Кількість хворих не стрімко, але зростає», – заявив заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко.

За його словами, станом на 19 червня найбільше хворих у Львові та приміських районах – Пустомитівському, Яворівському та Жовківському. Попри те, Іван Собко, повідомив про підготовлений проект постанови, який дасть можливість обласним комісіям комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій посилювати чи послаблювати карантин на певних територіях, однак цей документ має затвердити уряд.

«Якщо у Львові чи в інших регіонах епідситуація буде погіршуватися, будемо посилювати карантин», – повідомив Собко.

Рятував інших: від коронавірусу помер начальник львівського військового госпіталю

Нагадаємо, що раніше обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій продовжила карантин до 19 червня. Попри це, перевізники заявили про самовільне відновлення рух приміських та міжміських автобусів.

Додамо, що станом на 19 червня у Львові та області підтверджено 3540 випадків інфікування коронавірусом. За вчорашню добу лабораторні центри провели 643 ПЛР-тести, з яких 142 – позитивні (72 – це мешканці Львова), з них нових проб ПЛР-тестів – 543, з яких 105 – позитивні.

Последние новости