Садовий VS коронавірус: львівський мер знову отримав позитивний тест

Львівський мер знову отримав позитивний тест. Фото: zik.ua

Мер Львова Андрій Садовий повторно отримав позитивний результат ПЛР-тесту. Тож міський голова продовжує боротись із COVID-19.

«Повторно отримав “позитивний” результат ПЛР-тесту. Почуваю себе вже краще, але коронавірус так легко не відступає. Лікар запевняє, що наступного тижня я вже зможу вийти з лікарняного», - розповів про своє самопочуття Андрій Садовий.

Також через недугу мера у Львові довелось перенести сесію міської ради з 18 грудня на 23 грудня. Тоді й оберуть секретаря ради та голів комісій. Щодо бюджету, то наразі проводять консультації з представниками усіх фракцій.

Нагадаємо, у міського голови Львова Андрія Садового діагностували коронавірус якраз на День ангела його дружини Катерини – 7 грудня. За його словами, це був перший День Катерини у житті його родини, який святкували через ZOOM.

Дружина і теща міського голови Львова вже перехворіли коронавірусом. 27 жовтня Катерина Кіт-Садова та Марія Кіт отримали позитивні результати ПЛР-тестів на COVID-19. Результат Андрія Садового тоді був негативний. Втім, львівський мер, як і належить, перебувавав на самоізоляції.

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Последние новости