Тести показали СOVІD-19: мер Львова розповів про стан здоров’я родини

Тести показали СOVІD-19: мер Львова розповів про стан здоров’я родини. Фото: Львівська міськрада.

Тести показали СOVІD-19: мер Львова розповів про стан здоров’я родини. Фото: Львівська міськрада.

Суспільство
28 жовтня 2020 12:32

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів про стан здоров’я рідних із коронавірусом. Його дружина Катерина та її мама Марія отримали позитивний результат тесту на коронавірус. Результат Андрія Садового — негативний. Мер перебуває на самоізоляції.

Про те, що у дружини й тещі міського голови Львова Андрія Садового виявили коронавірус стало відомо 27 жовтня. Того ж дня, коли Катерина Кіт-Садова та Марія Кіт отримали позитивні результати ПЛР-тестів на Covid-19.

«Я мушу працювати більше ніж будь-хто, нема ради. З Катериною ми фактично з понеділка не бачимося, тому що вона отримала позитивний результат тесту. У мене — негативний. Тому кілька днів побуду на самоізоляції. Буду бачити Катерину й тещу, коли вони вже отримають негативні результати ПЛР, а сам буду регулярно здавати, така моя робота», — сказав Андрій Садовий в ефірі радіо «Люкс ФМ».

Як раніше писав VG Львів, 25 жовтня в Україні відбувалися місцеві вибори. Сім'я Садових голосувала на виборчій дільниці № 461949, що на вулиці Миколи Некрасова, 59. На виборчу дільницю мер прийшов з дружиною, тещею та сином. Втім, в останній момент виявив, що забув паспорт. Згодом паспорт знайшла теща і львівський мер таки проголосував. Соціологічна агенція Fama оголосила остаточні дані екзит-полу на виборах міського голови Львова та Львівської міськради. У другий тур виходять Андрій Садовий (38,3%) і Олег Синютка (28,2%). 27 жовтня міський голова Львова заявив про готовність до дебатів зі своїм опонентом Олегом Синюткою. Андрій Садовий зазначив, що найкращим місцем для такого спілкування вважає "Суспільне телебачення". Другий тур виборів міського голови Львова ймовірно відбудеться 15 листопада.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах