Подарунок на Катерини: в Андрія Садового діагностували коронавірус

В Андрія Садового діагностували коронавірус. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

В Андрія Садового діагностували коронавірус. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

Події
07 грудня 2020 11:48

У міського голови Львова Андрія Садового діагностували коронавірус. Про це розповів сам Садовий. За його словами, це буде перший День Катерини у житті його родини, який святкуватимуть через ZOOM. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

“Позитивний” ПЛР – несподіваний подарунок до Дня місцевого самоврядування. Але колись це мало статись. Вчора відчув незначну слабкість і першіння в горлі. Зранку здав аналізи – результат ви вже знаєте. Температури немає, тому працюю онлайн, поки мій лікар це дозволяє. Катерино, вибач, але святкова вечеря сьогодні теж через ZOOM. Так твій День Ангела ми ще не святкували", – написав Андрій Садовий.

Зазначимо, що дружина і теща міського голови Львова вже перехворіли коронавірусом. 27 жовтня Катерина Кіт-Садова та Марія Кіт отримали позитивні результати ПЛР-тестів на COVID-19. Результат Андрія Садового тоді був негативний. Втім, львівський мер, як і належить, перебувавав на самоізоляції.

Додамо, що минулу добу 344 мешканці Львівської області захворіли на коронавірус. На понеділок, 7 грудня, на Львівщині 50175 підтверджених випадків інфікування.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах