Прощавайте, пижики: львівські депутати підтримали петицію про відмову від маршруток

Львів має відмовитися від маршруток протягом п'яти років

У вівторок, 13 березня, транспортна депутатська комісія Львівської міськради підтримала петицію про повну відмову від маршруток, але запропонувала розтермінувати перехід на електротранспорт і великі автобуси на п'ять років. Остаточне рішення ще має ухвалити сесія Львівська міськрада, повідомляє zaxid.net.

Електронна петиція з вимогою повністю відмовитись від маршруток та організувати пасажирські перевезення електротранспортом та великогабаритними автобусами лише за 9 днів набрала понад 600 з 500 необхідних.

Згідно з процедурою, після набрання необхідної кількості голосів петицію мають підтримати спочатку депутати профільної інженерної комісії, а потім сесія Львівської міськради

Управління транспорту міськради Львова надало свій висновок, у якому зазначається, що "петиція у запропонованому варіанті повинна бути відхилена". За словами заступника начальника управління транспорту Ігоря Собенка, повністю перейти на великогабаритні автобуси за два роки неможливо. Разом з тим він наголосив, що від "маршрутних таксі" як режиму перевезень мерія відмовиться вже цьогоріч, оскільки умовами нового конкурсу перевізників передбачений "звичайний" режим роботи автобусів.

ДИВИСЬ ЩЕ:

Вози повітря: у Львові всі пасажири вийшли з маршрутки через відмову водія везти пенсіонера

Бабуся з шилом: з’явилися нові подробиці нападу на пасажира львівської маршрутки

Янголи тут більше не живуть: водій львівської маршрутки вигнав пасажирку з крилами

Новини України та світу 14 березня

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Последние новости