Кінопоказ Скандинавія 2020

Афіша - Клубне кіно - Кінопоказ Скандинавія 2020

Афіша - Клубне кіно - Кінопоказ Скандинавія 2020

4 лютого о 19:00 та 21:00 у кінотеатрі "Кінопалац" на Театральній відбудеться кінопоказ  нової підбірки фільмів з країн Скандинавії.

Часом шокуюючий, завджи оригінальний, проте впізнаваний стиль скандинавських коротких фільмів завоював прихильність глядачів і фестивальних селекторів по всьому світу.

Фільми транслюються мовою оригіналу з українськими та англійськими субтитрами", - зазначили організатори.


Програма фільмів

 

 

Скандинавія 2020

 

1981 13 хв, Давід Улґрен Швеція 2018

Стокгольм, 1981 рік. Чоловік пропонує своєму чоловікові піти з ним у сауну на пошуки нового сексуального досвіду з іншими чоловіками. Чоловік вважає, що сауна – це безпечне місце, де він може дослідити свої найглибші бажання. Та навіть у раю існують правила, яким потрібно коритися…

Скандинавія 2020

ГІЛКА 25 хв. Спорадичний Фільмколектив Норвегія 2017

Надер звик отримувати ляпаси, але невтомно шукає кохання. Проблема в тому, що він не знає про удари, які сам собі завдає.

Скандинавія 2020

КУЛЬТУРА 25 хв. Ернст Де Ґір Норвегія 2018

У концерт-холі, у якому працює Арвід, сьогодні прем’єра, але коли його сестра опиняється в центрі уваги, замінивши одного з учасників оркестру на його прохання, він проявляє свої найгірші сторони. Він встряє в дрібний конфлікт з іншим чоловіком, який вихваляє його сестру, а його нарцисизм і любов до уваги виводять його на шлях саморуйнування.

Скандинавія 2020

КУРТКА 12 хв. Туна Озер Швеція 2018

Каміло з бідного району в околицях Стокгольму бачить Аміну, яка йде на вечірку. Він позичає дорогу куртку свого друга й пропонує дівчині показати їй дорогу. Вони знаходять спільну мову, і Аміна запрошує Каміло на вечірку. Та хлопець з вечірку плутає куртку Каміло зі своєю…

Скандинавія 2020

ПОЛЮВАННЯ 13 хв. Тобіас Бай Норвегія 2019

Старі друзі Гельґе і Тар’є вирушають на щорічне полювання. Вони завжди були не особливо балакучі, але це мовчання порушує Гельґе, який урешті-решт наважується запитати дещо в Тар’є. Ці слова не просто впливають на настрій поїздки, а й кардинально змінюють їхні стосунки.

Скандинавія 2020

ЗАРАЗ ВИ ПОВИННІ ПРЕПАСКУДНО ПОЧУВАТИСЬ 4 хв. Бйорн Пербор Швеція 2018

Під час обов’язкової ознайомчої зустрічі для безробітніх, товариське обличчя кафкіанської бюрократії розриває їм усю правду про безробіття.

 

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах