Концерт зірок аргентинського танго

Афіша - Концерти - Концерт зірок аргентинського танго

Афіша - Концерти - Концерт зірок аргентинського танго

До всесвітнього дня Театру  за підтримки Посольства Аргентинської Республіки в Україні до 25-річчя встановлення дипломатичних  відносин між країнами в рамках міжнародного туру 29 березня 2018 року о 19-00  на сцені Національного театру ім. М.Заньковецької відбудеться концерт світових зырок аргентинського танго за участю однієї з найвідоміших пар, танцюристів і викладачів світового класу - засновникам Tango Rouge Company, постановниками самого видовищного танго-шоу "Noches de Buenos Aires", світовим зіркам - Нері Піліу (Neri Piliu) і Шаніни Кіньонес (Yanina Quinones) – Аргентина та Чемпіонів світу Solange Acosta і Max Van De Voorde (Аргентина) в супроводі італійського танго-оркестру "Tango Spleen Orquesta".

Solange Acosta і Max Van De Voorde молода, харизматична пара, якої, під час виступу у фіналі Чемпіонату світу зал та судді аплодували стоячі та заслужено віддали найвищий титул - Чемпіони світу з Аргентинського танго.

Це будуть не змагання, це буде справжнє свято від творців мистецтва кохання, пристрасті та елегантності. 

Акомпанувати цим блискучим танцюристам буде не менш відомий в світі танго, італійський оркестр "Tango Spleen" під керівництвом Мар'яно Сперанза (Аргентина). 

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах