Виставка "Metropolis. Минулі утопії майбутнього"

Афіша - Виставки - Виставка "Metropolis. Минулі утопії майбутнього"

Афіша - Виставки - Виставка "Metropolis. Минулі утопії майбутнього"

Виставка "Metropolis: Минулі утопії майбутнього" на Книжковому Арсеналі присвячена минулим уявленням майбутнього: від батька модернізму Ле Корбюзьє до Якова Черніхова, яким захоплювалася Заха Хадід.

Окремим розділом виставки є проекти, присвячені повоєнній реконструкції Хрещатика і Києва загалом, що зберігаються у Національному заповіднику "Софія Київська" та Державній науковій архітектурно-будівельній бібліотеці ім. В. Г. Заболотного у діалозі з гравюрами Джованні Батіста Піранезі.

Виставка вже відбувалася у Києві як спецпроект "Книжкового арсеналу" 2018, де зібрала широке коло зацікавлених, і тепер має на меті донести свої ідеї до львівського глядача. На виставці представлені погляди митців у площині архітектури, винаходів, кіно, ілюстрації та фантазій.

Оглянути виставку можна щодня, крім понеділків, 3 12:00 до 18:30. З 8 листопада (Міжнародного Дня Урбаністики) розпочне роботу лекторій в рамках виставки.

Організатори заходу : Львівська обласна організація Національної спілки архітекторів, Арт-цент "Я Галерея" Павла Гудімова.
Проект підтримано грантовою програмою Українського культурного фонду.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах