Futureland Festival

Афіша - Фестивалі - Futureland Festival

Афіша - Фестивалі - Futureland Festival

2 жовтня на Арені Львів відбудеться Futureland Festival – це місце, де зустрінуться найсучасніша електронна музика та новітні технології. Оскільки він відбудеться у рамках найбільшої ІТ-конференції Східної Європи Lviv IT Arena. 

Futureland Festival - це також можливість вживу почути всесвітньовідомого DJ Netsky. Починаючи з 2009 року він працює лише з Hospital Records. Перший реліз "Memory Lane" увійшов в "Sick Music 2" в 2010 році, чим і зробив Boris Daenen (справжнє ім’я Netsky) популярним. Згодом Netsky номінували на Radio One "Essential Mix Of The Year". Netsky LIVE в Hospitality Brixton в квітні 2012 року, потім Lotto Arena (Antwerpen, BE).

Сет Netsky буде супроводжувати бельгійський всесвітньовідомий Script MC.

Окрім Netsky, на Futureland Festival будуть також і українські діджеї Omnia та колектив Funk Masters (MaxNRG, Derrick, Tonika). 

Omnia працює у стилях транс та Progressive House. Він виступає на фестивалях по всьому світу, а в 2012 році став єдиним українцем, який потрапив до рейтингу 100 найкращих діджеїв планети за версією DJ Mag. Група Funk Masters за мету взяла розвиток drum&bass культури в Україні. Вони не тільки займаються творчістю, а й відкривають школи діджеїнгу. 

Фейсбук

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Фестивалі
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах