Lviv Maker Faire - фестиваль мейкерства у Львові

Афіша - Фестивалі - Lviv Maker Faire - фестиваль мейкерства у Львові

Афіша - Фестивалі - Lviv Maker Faire - фестиваль мейкерства у Львові

Lviv Maker Faire - перший фестиваль мейкерства у Львові.

Подія об'єднає локальних мейкерів, винахідників, митців, бізнесменів, освітян та журналістів, які зацікавлені в сталому розвитку стартапів і ініціативних платформ в соціально-культурному спектрі, а також стане неформальною презентацією стратегічного рівня креативного розвитку міста. Як це відбувається в усіх куточках світу.

Реєстрація мейкерів

Згідно стандартів Maker Faire — світового руху мейкерів — захід пройде у форматі Show&Tell тобто “Покажи і розкажи”

В першому Lviv Mini Maker Faire приймуть участь понад 50 проектів, котрі отримують унікальну можливість гуртом презентувати свої доробки — від ідей мобільних додатків до інноваційних моделей робототехніки.

Фестиваль є продовженням популяризації глобальної течії мейкер культури в Україні. Задум проекту полягає в презентації свіжих ініціатив локальних виробників та креативності міста в цілому. Таким чином, головною метою заходу є промоція українського мейкерства та забезпечення українському споживачеві умов для ближчого контакту з фактичним виробником. 

Lviv Mini Maker Faire стане платформою для тих, хто цікавиться візуальними, технологічними та інтелектуальними новинками сучасності. Тут буде цікаво як прихильникам інтерактиву, так і монотонного споглядання. І що важливо, кожен матиме змогу навчитись оригінальним лайфхакам як у практичних ремеслах, так і в оперуванні інформацією.

Цільовою аудиторією Lviv Mini Maker Faire є мейкери та стартапери, львів'яни, студенти, школярі, викладачі ВУЗів, працівники ІТ сфери, науковці, представники бізнес-компаній та медіа спільнота Львова.

В програмі фестивалю — виставка, презентації, лекції, майстер-класи, ярмарок вакансій, музика і арт-лабіринт.

Фейсбук

Сайт

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Фестивалі
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах