Концерт Френсіса Гойї (Francis Goya)

Афіша - Концерти - Концерт Френсіса Гойї (Francis Goya)

Афіша - Концерти - Концерт Френсіса Гойї (Francis Goya)

Видатний бельгійський музикант, гітарист-віртуоз Френсіс Гойя, виступить у Львові і представить нове музичне шоу "Українські мелодії і кращі хіти". Ви почуєте найромантичніші, найпалкіші і самі запам’ятовуванні мелодії різних часів, а неповторний "голос" гітари і симфонічний оркестр змусять Вас згадати і у всіх деталях відтворити найсвітліші моменти життя. Крім власних композицій великого гітариста, також прозвучать і аранжування творів всесвітньо відомих композиторів.

Френсіс Гойя – автор безлічі суперхітів, які на слуху у мільйонів людей в усьому світі. "Nostalgia", "Woman in love", "Besame mucho", "Historia de un amor", "Everything", "I do I do it for you", "I will always love you", "Emanuelle", "Killing me softly","Georgia on my mind","Memories","Melodia".

Гойя зробив музику головною справою свого життя і пропагує любов до неї не тільки як виконавець. Він спеціально створив фонд, який допомагає відкривати нові таланти серед дітей та підлітків з неблагонадійних районів Марокко. На зібрані зі своїх концертів кошти купує музичні інструменти і фінансує уроки співу і танців для дітей.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах