Концерт Ігора Богдана "Перелітний птах"

Афіша - Концерти - Концерт Ігора Богдана "Перелітний птах"

Афіша - Концерти - Концерт Ігора Богдана "Перелітний птах"

Ігор Богдан народився біля Львова. Закінчив Київський інститут театрального мистецтва ім. Карпенка – Карого (спеціальність “Актор драми і кіно”). Свою артистичну кар’єру почав як актор театру, але з часом змінив амплуа і вже понад 35 років працює на сцені як співак.
Початок співочої кар’єри Ігоря Богдана припав на кінець 70-х років. На той час він був учасником ансамблю "ВАТРА" під керівництвом Ігоря Білозіра, який дав змогу спалахнути багатьом талановитим артистам. Також Ігор Богдан працював у гурті Олега Кульчицького, гурті "Галичани". Нині відомий музикант проживає в Канаді.

Під час своїх ювілейних концертів Ігор Богдан виконає як і улюблені народні та естрадні пісні, так і нові композиції. У програмі прозвучать відомі "Покохала", Ой заграйте, музиченьки", "I love you – Я кохаю, я люблю", "Гей, друзі", "Зачаруй", "Святкова", "Струни серця". Без сумніву прозвучить і пісня, яка стала першою сходинкою в його творчій кар’єрі – "Не сип, мила, скла", а також одна з найулюбленіших пісень львів’ян "Там за лісом, за лугом".

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах