Різдвяний концерт Міжнародного фестивалю класичної музики "LvivMozArt"

Афіша - Концерти - Різдвяний концерт Міжнародного фестивалю класичної музики "LvivMozArt"

Афіша - Концерти - Різдвяний концерт Міжнародного фестивалю класичної музики "LvivMozArt"

На сцені Львівської опери відбудеться "Різдвяний концерт" за участі диригентки Оксани Линів, Академічного симфонічного оркестру "INSO-Львів", Львівської державної академічної чоловічої хорової капели "Дударик" та запрошених оперних співаків – Данаї Кондора (сопрано, Греція–Німеччина), Тетяни Журавель (сопрано, Україна), Ірини Житинської (мецо-сопрано, Україна–Польща), Юрія Самойлова (баритон, Україна–Німеччина) та Михайла Малафія (тенор, Україна).

"Унікальність концерту – в особливій драматургії програми, яка будується на контрастному поєднанні двох музичних настроїв: почавши з духовних творів, що змальовують таїнство Різдва, ми продовжимо творити феєричне відчуття свята з улюбленими шедеврами світової оперної музики", - зазначмлм організатори.

У програмі концерту – твори українських та західноєвропейських композиторів: духовна музика О. Козаренка, В.А. Моцарта, К. Сен-Санса та Є. Станковича, а також найвідоміші арії та дуети з опер Ж. Бізе, Ж. Оффенбаха, Дж. Пуччіні, Е. Корнґольда та ін.

Різдвяний концерт Міжнародного фестивалю класичної музики "LvivMozArt": фото 1Різдвяний концерт Міжнародного фестивалю класичної музики "LvivMozArt": фото 1 Львівський театр опери та балету ім. С. Крушельницької

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах