Нік Вуйчич з програмою "Життя без обмежень"

Афіша - Лекції \ Майстер-класи - Нік Вуйчич з програмою "Життя без обмежень"

Афіша - Лекції \ Майстер-класи - Нік Вуйчич з програмою "Життя без обмежень"

Нік Вуйчич вперше приїздить до Львова. 28 жовтня у Львові відбудеться живий виступ всесвітньо відомого мотиваційного спікера, автора бестселлерів Ніка Вуйчича з програмою "Життя без обмежень". Його виступ відбудеться на стадіоні "Арена Львів" о 18:00.

Нік Вуйчич — людина, що народилася без рук і ніг. Він зміг не просто реалізувати себе, але надихнути своїм прикладом тисячі людей. Нік не тільки живе повноцінним і насиченим життям, а й допомагає іншим знайти віру, надію та любов.

Це буде вже шостий візит Вуйчича в Україну. Під час останнього, Нік зібрав на Хрещатику понад 500 000 людей. Це було дуже видовищно. На цей раз Нік виступить зі своїм надихаючим посланням у трьох містах-мільйонниках: Львові, Одесі, Києві та підтримає ініціативу українців щодо безпечної школи. Програма візиту Вуйчича у Львові буде складатися з мотиваційного виступу перед десятками тисяч львів'ян, спілкування з представниками засобів масової інформації, бізнесу і місцевої влади. Крім того, Нік проведе зустріч зі шкільним персоналом з предмету організації безпечного середовища в школі.

Нік Вуйчич поділиться таємницями свого успіху та розповість, як він став щасливим батьком чотирьох дітей, гарним чоловіком та всесвітньо відомим спікером. Ніка запрошують по всьому світу, і його виступами надихаються президенти, політики, діти, вчителі, всі без виключення дивуються його силою духа, прикладом та жагою до життя. Він розповість, що утримувало його від відчаю у важкий період і пояснить, як реалізувати свій потенціал на всі сто відсотків, не дивлячись на будь-які обмеження і перешкоди. 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Лекції \ Майстер-класи
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах