Афіша - Лекції \ Майстер-класи - Майстер-клас "Для Кондитерів Вдома. Різдвяна тематика"
Програма курсу:
1. Різдвяний шоколадний кекс
(кекс, білкова глазур, новорічний декор)
2. Тістечка “Red hat”
(заварне тісто, штройзель, полуничний крем, малинове компоте, білкова глазур)
3.Тарталетки “Шоколадна насолода”
(шоколадне пісочне тісто, крамбл з Орео, пряна вишня, шоколадний ганаш)
4. Макаронс “Ванільний апельсин”
(печиво макаронс, желе з апельсину, ганаш з апельсином)
5. Десерт в стакані “Три шоколади”
(шоколадний бісквіт, шоколадний мус з 3-х видів шоколаду)
Як все це відбувається:
в групі не більше 13 осіб
формат навчання групою — демонстраційно-практичний, тобто учасники виконують
певні процеси приготування виробів, задають питання, обговорюють всі нюанси та етапи приготування десертів
перед навчанням учасникам даються зошити з рецептами, фартухи, інвентар, продукти навчання з 10:00 до 16:30, з перервою на обід
в кінці навчання — сертифікат про проходження курсу. Після навчання учасники забирають рецепти та приготовлені торти, десерти
Яка ціна навчання та як відбувається запис:
вартість включає все необхідне для навчання, тобто учасник з собою нічого додаткового не приносить
вартість даного курсу можна дізнатись у координатора, оскільки ціна відрізняється для нових та постійних учасників, діють акційні пропозиції раннього бронювання
оплата здійснюється в два етапи: аванс і решта під час навчання
щоб записатись чи дізнатись деталі навчання, потрібно залишити свої координати чи зателефонувати, координатор розповість усі деталі.
Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook