Lviv IТ Arena

Афіша - Лекції \ Майстер-класи - Lviv IТ Arena

Афіша - Лекції \ Майстер-класи - Lviv IТ Arena


Цієї осені Lviv IT Arena 2015 розкаже про головні ІТ тренди

2-4 жовтня на стадіоні "Арена Львів" зберуться програмісти, розробники, дизайнери, керівники ІТ компаній та стартапери. Їх вже вдруге збере найграндіозніша ІТ подія Західної України – Lviv IT Arena 2015.


1200 фахівців ІТ та понад 100 видатних спікерів з України та світу очікують цьогоріч на Lviv IT Arena.

Конференція поділятиметься на три тематичні потоки – Product, Technology та Business, в рамках яких відбуватиметься обговорення найактуальніших тем та трендів світу ІТ. 

Завдяки широкому спектру тем, конференція буде цікавою як програмістам, тестерам, розробникам, так і керівникам компаній і тим, хто прагне розпочати та розвивати власний стартап. До слова, у рамках Lviv IT Arena 2015 відбудеться змагання стартапів, тож кожен охочий зможе випробувати свою ідею на міцність та здобути безцінний досвід. Усі, хто просто любить ІТ і прагне бути в курсі головних тенденцій та трендів також знайдуть для себе багато нового та пізнавального.

Покерувати дроном, поспілкуватись з роботом або ж протестувати окуляри віртуальної реальності гості конференції зможуть під час виставки робіт та сучасних ІТ-розробок. Окрім цього, організатори підготували безліч розваг серед яких міжнародні змагання з роборейслингу, змагання легендарної Тесли, нетворкінг та змагання стартапів. На церемонії закриття для присутніх співатиме ТНМК. 

Програма

Продаж квитків та усі новини конференції – на сайті та у фейсбук

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Лекції \ Майстер-класи
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах