"Свято Пампуха" у Гаю

Афіша - Новий рік - "Свято Пампуха" у Гаю

Афіша - Новий рік - "Свято Пампуха" у Гаю

У Львові з 18 по 19 січня в Шевченківському Гаю відбудеться традиційне "Свято Пампуха".

"Свято Пампуха" у Гаю: фото 1"Свято Пампуха" у Гаю: фото 1 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Свято Пампуха — легендарний зимовий фестиваль у Львові, який проводиться з метою популяризації традиційної української страви — пампуха.

"Цьогоріч відбувається вже водинядцяте. Всі гості свята стануть частиною давніх галицьких звичаїв, насолоджуватимуся виступами найкращих вуличних вертепів та дитячих ансамблів. Ну, і звичайно, в програмі свята апетитні частування для відвідувачів, - зазначають організатори.

"Свято Пампуха" у Гаю: фото 2"Свято Пампуха" у Гаю: фото 2 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

"Свято Пампуха" у Гаю: фото 3"Свято Пампуха" у Гаю: фото 3 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

"Свято Пампуха" у Гаю: фото 4"Свято Пампуха" у Гаю: фото 4 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

"Свято Пампуха" у Гаю: фото 5"Свято Пампуха" у Гаю: фото 5 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах