Обнови інстаграм: небанальні локації для осінньої фотосесії у Львівській області

Обнови інстаграм: небанальні локації для осінньої фотосесії у Львівській області.

Обнови інстаграм: небанальні локації для осінньої фотосесії у Львівській області. Фото: versii.if.ua.

Дозвілля та їжа
13 вересня 2023 11:07

У сучасному світі більшість із нас вже не уявляють свого життя без інстаграма, а фотозвіти з подорожей стали ритуалом. На щастя, на Львівщині є чимало цікавих місць, де можна зробити яскраві світлини. Розповімо про найкращі локації для осінньої фотосесії, які ще не встигли набриднути.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Арборетум у Страдчі

Арборетум у селі Страдч — ідеальне місце для осінньої фотосесії.Арборетум у селі Страдч — ідеальне місце для осінньої фотосесії. Фото: instagram.com/nyouto4ka.

Осіннім світлинам із цього парку позаздрять усі подруги. Розташований він на північно-західній околиці села Страдч (п’ять хвилин пішки від траси Львів-Краковець). Площа парку – 5,7 гектара.

Арборетум є структурним підрозділом Ботанічного саду Національного лісотехнічного університету України. На його території зростає понад 700 представників деревної й трав'янистої флори. Та найбільше захоплює алея дугласій Мензиса, разом із різними видами туї. Ця композиція у вигляді геометричної фігури, яка висаджена деревно-чагарниковими групами за ландшафтним принципом, захоплює і зачаровує.

Дерев’яний будиночок на воді у селі Збруї

Дерев’яний будиночок на воді у селі Збруї закохує у себе з першого погляду.Дерев’яний будиночок на воді у селі Збруї закохує у себе з першого погляду. Фото: meta.ua.

Дерев’яний будиночок на воді у селі Збруї, що на території господарства «Стир», – це місце, в яке просто неможливо не захокатися. Це досить популярна локація, особливо серед блогерів, втім, ми просто не могли його не згадатиу нашому огляді. Адже будиночок на воді насправді вражає. Світлини з цього місця неодмінно повинні бути у вашому інстаграмі.

Задля зручності гостей тут працює готель і невеликий парк із рідкісними тваринами, а також є пасіка.

Водоспад у Бориславі

Бориславський водоспад в руслі річки Тисмениця знаходиться на південь від центральної частини міста. Утворився він у середині 1940-х років і поступово збільшує свою висоту. Водоспад складається з одного каскаду, висота падіння води — близько 2 метрів. 

Про це місце, де виходять чудові фото та відео, знають навіть не всі бориславці. А для львів'ян водоспад на Тисмениці взагалі може стати відкриттям. Особливо гарно тут «золотою» осінню.

Парк Адамівка у Трускавці

 

Курорт Трускавець – прекрасне місце для осінньої фотосесії. Закладений ще у 1895-му, за понад сотню років він набув свого сучасного неповторного вигляду, ставши парком-пам’яткою садово-паркового мистецтва України у 1984-му, та об’єктом природно-заповідного фонду загальнодержавного значення у 2020 році.

Площа парку у Трускавці близько 60 гектарів і тут кожен знайде собі немало місць для інстаграмних фото: музична альтанка чи старовинні вілли на бульварі Торосевича, струмки та озеро, сходи, лавки і доріжки, засипані жовтогарячим листям, унікальні кущі, дерева та статуї – варіантів безліч. 

Фортеця Тустань

Тустань – це завжди хороша ідея.Тустань – це завжди хороша ідея. Фото: karpatium.com.ua.

Місто-фортеця Тустань існувало на урицьких скелях впродовж 9-16 століть. Це був стратегічний пункт карпатської лінії оборони, що поєднував у собі митницю, адміністративний і військовий центр. Наскельна фортеця Тустань не має аналогів в Європі, що надає їй виняткового значення. Це місце ще називають місцем духовної сили. Тут є де погуляти, є на що подивитися і чим замилуватися. І фото з Тустані виходять неймовірні – перевірено.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах