Опера "Севільський Цирульник"

Афіша - Театри - Опера "Севільський Цирульник"

Афіша - Театри - Опера "Севільський Цирульник"


Комічна опера на 3 дії

Нічну тишу однієї з вулиць Севільї порушує серенада. Це граф Альмавіва, який видає себе за бідного юнака Ліндора, розповідає про своє кохання до красуні Розіни. Дівчина чує серенаду, але вийти на побачення не може, бо опікун, лікар Бартоло, пильно стежить за нею. Справа в тому, що старий сам надумав одружитися зі своєю вихованкою. На допомогу закоханим приходить цирульник Фігаро - хитрий, кмітливий і дотепний витівник. Він пропонує Альмавіві план: графу необхідно під виглядом солдата, який прибув на постій, проникнути в будинок лікаря і домовитися з Розіною про зустріч.

Грозова ніч не лякає справжні почуття Ліндора-Альмавіви. Граф відкриває Розіні своє справжнє ім'я. Ніжний дует закоханих перериває поява дона Базіліо і нотаріуса. Скориставшись нагодою, Фігаро оголошує, що нотаріуса запрошено для оформлення шлюбного контракту Альмавіви з Розіною. Базіліо, одержавши щедрий подарунок, підписує контракт як свідок.

Повертається Бартоло з вартою, але вже пізно. Розіна стала дружиною Альмавіви. І старий лікар змушений приєднатися до загального гімну краси і молодості.

Купити квитки на Опера "Севільський Цирульник"

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах