Балет "Коппелія"

Афіша - Театри - Балет "Коппелія"

Афіша - Театри - Балет "Коппелія"


Балет на три дії

У маленькому містечку готуються до традиційного Свята врожаю. На площу виходить бургомістр. За ним несуть великий сніп пшениці - символ свята - і встановлюють у центрі площі. До цієї ж події цех ливарників готує гарний подарунок - мелодійний дзвін-велетень. Молодь із нетерпінням чекає урочистостей і забав, особливо Сванільда і Франц: вони заручилися, а відзначити весілля захотіли саме в день міського свята.

Одне гризе Сванільду - ревнощі. Віднедавна вона зауважила, що Франц не байдужий до таємничої незнайомки, яка поселилася в домі Коппеліуса. Красуня часто сидить у вікні й читає книжку, але ніколи не виходить на вулицю. Тому юнаки постійно бродять під її будинком у надії побачити гарне личко, а Коппеліус проганяє їх, як бешкетних школярів.

Одного разу в метушні майстер загубив ключ від своєї домівки, а Сванільда знаходить його і вирішує з подругами зайти в будинок, щоб довідатися, хто ж ця юнка, що заінтригувала всіх. Коппеліус занепокоєний . Де подівся ключ? І двері хати чомусь відчинені! Він кидається всередину у той же час Франц вирішує проникнути до незнайомки через балкон...

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Театри
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах