Де провести дитяче свято у Львові: ціни на будь-який гаманець

Де відсвяткувати дитячий День народження у Львові.

Де відсвяткувати дитячий День народження у Львові.

Люди міста
13 листопада 2019 17:22

Коли перед батьками проблема, де і як відзначити свято сина чи доньки, найпростіше її вирішення – дитячі-розважальні заклади.

Переваги такого святкування очевидні. По-перше, ви позбавляєте себе від підготовки до свята і прибирання після нього, знижуєте ризик псування меблів, стін і килимів. По-друге, у дитячих центрах достатньо місця для ігор, танців і біганини, чого не сказати про більшість квартир. По-третє, там із малечею працюють відповідно підготовані люди.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

VG Львів пропонує кілька закладів у Львові, які спеціалізуються на проведенні дитячих свят. 


"Корпорація квестів "Гудабум"
Корпорація квестів

Корпорація квестів "Гудабум" – казкове місце для святкування дитячих свят у Львові.

Розваги: Корпорація квестів "Gooda-boom" – це ідеальне місце для святкування дитячих днів народжень, випускних й інших свят. Маленьким гостям тут пропонують шоу-квести: "Форт боярд", "Аліса в країні чудес", "Пірати Карибського моря", "Гаррі Поттер". На дітей чекають майстри гри з цікавими активними і квестовими завданнями. Зокрема зі зміями та екзотичними комахами! Також можливе проходження квест-кімнат.

Корпорація квестів

"Gooda-boom" пропонує незвичайні розваги для дітей від 7 років.

Вік – від 7 років. Кількість дітей у групі: мінімум – 4–12, максимум – 25. Тривалість – від 1,5 до 5 годин (залежно від обраного пакета). Присутність дорослих необов'язкова.

Поїсти: частування можна принести з собою, або ж у закладі охоче допоможуть замовити доставку їжі.

Ціна: група до 12 осіб – від 2400 до 5860 гривень

Час роботи: 10.00-20.00

Де знаходиться: вулиця Озаркевича, 4 (четверий поверх)

СайтInstagramYouTube

Телефони: 096 004 31 31; 093 004 31 31


"Ігроленд"

Фото: igroland.com.ua

"Ігроленд". Фото igroland.com.ua

Розваги: Ігроленд – мережа розважальних комплексів для всієї сім'ї. Девіз Ігроленд: більше розваг – більше вражень! І в цьому ви та ваша дитина переконаєтесь відразу, як тільки потрапите в Ігроленд, адже тут просто неймовірна кількість розваг! А саме – батутна арена, триповерховий лабіринт, дитячий майданчик, кінетична пісочниця і 70 різноманітних ігрових автоматів.

Поїсти: Підкріпитись для подальших ігор можна в Ігроленд-кафе, де ви знайдете смачну піцу, бургери, салати, гарячі страви, дитяче меню, десерти. Тут також діють тематичні меню (наприклад, пісне меню; полуничні, мандаринові десерти або овочеві сети у відповідний сезон).

Ціна: Вартість ігор – від 6,90 гривень, а атракціонів – від 45 гривень. При замовленні Дня народження діє спеціальна пропозиція – всі ігри та атракціони за 110 гривень на дитину. Взагалі, святкування Днів народження – це професійний козир "Ігроленд". Свято для вашої дитини буде проведене на найвищому рівні з урахуванням будь-яких побажань та без зайвих турбот для батьків. А також усі іменинники, діти та дорослі отримають подарунок до Дня народження на Колесі фортуни – до 500 гривень на розваги!

Час роботи: 10.00-22.00

Де знаходиться: ТЦ Forum, вулиця Під Дубом, 7Б (третій поверх)

СайтFacebook

Телефон: 067 120 93 98


"Антикафе L.S.D."

Фото з сайту закладу

Антикафе L.S.D. – розважальний заклад, що здивує різноманіттям вибору настільних ігор, ігрових приставок та міні-кінотеатру. Фото з сайту закладу.

Розваги: Антикафе L.S.D. – це місце, де можна відсвяткувати не лише дитячий День народження, але й дорослий. Організатори запевняють, що весело буде усім! Тут є квест-кімнати, ігрові приставки, настільні ігри, міні-кінотеатр і ще багато чого цікавого. Перевагою закладу є те, що сплачувати треба за години перебування. 

Поїсти: наїдки та напої можна принести з собою, а можна замовити у закладі щось смачненьке з італійської кухні (піца, супи, салати, десерти)

Ціна: 50 гривень з людини за годину, квест-кімнати оплачуються окремо (400-600 гривень). 

Час роботи: 12.00-21.00

Де знаходиться: ТВК "Південний", вулиця Виговського, 102а

СайтFacebook

Телефон: 093 073 38 22


"Дитяча Планета"

фото:pokupon.ua

"Дитяча планета" – місце для незабутнього Дня народження. Фото pokupon.ua

Розваги: святкові кімнати стилізовані під улюблених героїв, казкові анімації за участі найвідоміших персонажів, шалені розваги і атракціони. Маленькі гості можуть пострибати на батутах, піднятися на скеледром, розважитись на повітряних подушках, покататися на надувних гірках і ще багато чого цікавого. "Родзинка" Дня народження – привітання на сцені з подарунками від "Дитячої Планети".

Поїсти: власна кондитерська забезпечить гостей свята вишуканими ласощами, тож мамам не доведеться до ночі "чаклувати" на кухні. Тут пропонують торти ручної роботи (від 300 гривень за кілограм), тістечка, макаруни, карамелі, льодяники... Все те, що так обожнюють діти! Ну, а для дорослих – спеціальне банкетне меню. зазначимо, що приносити з собою їжу та напої заборонено.

Ціна: будні – 120 гривень, вихідні і святкові дні – 160 гривень. Дорослим, які не стрибають на батутах, та дітям до 1,5 року вхід безкоштовний (за умови пред’явлення свідоцтва про народження або його копії).

Час роботи: понеділок-четвер – 12.00-21.00; п'ятниця-неділя – 10.00-21.00

Де знаходиться: вулиця Стрийська, 202

Сайт

Телефон: 0800 303 330


"Моторна бджілка"

Дитячий навчально-розважальний центр

Дитячий навчально-розважальний центр "Моторна Бджілка". Фото Моторна Бджілка/Facebook.

Розваги: дитячий навчально-розважальний центр "Моторна Бджілка", що розташований у Львові в торговому центрі "Інтер Сіті", пропонує святкувати День народжень з професійними аніматорами і веселими забавами. До послуг гостей лазанка, лабіринт, сухий басейн, батут. Тут можна замовити святковий аква-грим, гелеві кульки, бульбашкове шоу. 

Поїсти: батьки приносять частування з собою

Ціна: до 6 дітей (2 години 45 хвили) понеділок-п’ятниця – 600 гривень, субота-неділя – 700 гривень; від 7 дітей (2 години 45 хвилин, за умови замовлення аніматора) понеділок-п’ятниця – 90 гривень, субота-неділя – 100 гривень. Аніматор – 550 гривень година, два аніматори – 750 гривень година. 

Час роботи:  понеділок-субота 10.00-20.00, неділя 10.00-19.00

Де знаходиться: проспект Червоної Калини, 62А

Facebook

Телефон: 0322 328 131


 "Манюня"

Дитячий день народження у Львові у

Дитячий день народження у Львові у "Манюні". Фото Дитячий Клуб Манюня/Facebook.

Розваги: кумедні клоуни, веселі ведучі та пізнавально-розважальні програми в поєднанні з чималим асортиментом карнавальних костюмів і оздоблення святковими кульками – все це пропонує для незабутнього свята дитячий клуб "Манюня". Тут є лабіринт з гірками, сухий басейн, качалки для найменших і безліч іграшок. Можна замовити бульбашкове або паперове шоу, аквагрим. Працюють аніматори–вихователі. Святкування від трьох годин без інших відвідувачів.

Поїсти: є дитяче меню для дітей від 8 місяців та доросле меню

Квитки: користування дитячою зоною (до 5 дітей включно) – 50 гривень з гостя, 6-10 дітей – 40 гривень з гостя, від 11 дітей – 30 гривень з гостя. Два аніматори на весь час святкування – 900 гривень. 

Час роботи: 09.00-21.30

Де знаходиться: вулиця Щирецька, 36

Facebook

Телефон: 067 675 1121

Де відсвяткувати дитячий День народження у Львові: ТОП-6 місць.

Де відсвяткувати дитячий День народження у Львові: ТОП-6 місць.

Нагадаємо, де у Львові поїсти незвичайного морозива та 7 ресторанів, які відкрилися у місті Лева влітку 2019 року. 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах