Чорне, смажене, з Дор Блю: де у Львові поїсти незвичайного морозива

Чорне, смажене, з Дор Блю: де у Львові поїсти незвичайного морозива

Де у Львові поїсти незвичайного морозива.

Літо – пора морозива. Гурманам, для яких це не просто холодний десерт на патичку чи у вафельному ріжку, VG Львів розкаже, куди неодмінно слід завітати у ці спекотні дні.  


Ice roll cafe

У Ice roll cafe подають чорне морозиво у вигляді ролів. Фото Ice roll cafe/Facebook.

У Ice roll cafe подають чорне морозиво у вигляді ролів. Фото Ice roll cafe/Facebook.

Натуральне морозиво у вигляді ролів, смажене або ж із власним їстівним фото – це ідеальний варіант для тих, хто обожнює прохолодні ласощі, але втомився від банальних ріжків і пластянок, в яких їх подають. У Ice-Roll Cafe вміють дивувати. До речі, якщо ви вже давно мріяли скуштувати чорне морозиво, то вам теж сюди. 

Адреса: проспект Шевченка, 3; вулиця Сербська, 13

Час роботи: 11.00 – 23.45

Сторінка у Facebook


Bubble Waffle

Bubble Waffle пропонує відвідувачам легендарний холодний десерт Bubble Waffle. Фото Bubble Waffle/Facebook.

Bubble Waffle пропонує відвідувачам легендарний холодний десерт Bubble Waffle. Фото Bubble Waffle/Facebook.

Прохолодний десерт у вафельному стаканчику з однойменною назвою Bubble Waffle користується неабиякою популярністю серед львів’ян і туристів вже кілька років поспіль. За словами працівників закладу, секрет популярності у авторській рецептурі приготування тіста для кулькоподібної основи. В неї, за бажанням клієнта, запікають фрукти, горішки, цукерки тощо. Середину ріжка наповнюють морозивом, щедро поливаючи солодкою підливкою або ж – посипаючи чимось смачненьким.  

Адреса: площа Ринок, 41; вулиця Театральна, 20 

Час роботи: 10.00 – 22.00

Сторінка у Facebook


Білка

До натурального морозива у кафе

До натурального морозива у кафе "Білка" додають горішки і макарун. Фото Білка/Facebook.

Кав’ярня-кондитерська "Білка" – рай для дітей і шанувальників солодощів. Але батьки можуть не панікувати, ласощі тут не лише смачні, але й корисні. Серед класичних варіантів морозива тут користується особливою популярністю морозиво з манговим пюре, солоною карамеллю, а також із вишнями у власнім соку.

Адреса: площа Соборна, 14

Час роботи: 10.00 – 22.00

Сторінка у Facebook


SOWA

Лавандове морозиво на гофрі - солодкий хіт літа-2018. Фото SOWA/Facebook.

Лавандове морозиво на гофрі - солодкий хіт літа-2018. Фото SOWA/Facebook.

Гофри – "родзинка" закладу на Староєврейській. Не дивно, що морозиво тут подають саме на них. За словами кухарів ресторану SOWA, хрустка свіжоспечена гофра з лавандовим морозивом, ягідно-сирковим мусом та маскарпоне – найпопулярніший їхній десерт минулого літа. І, хоча у меню є ще чимало варіантів морозива, але літо-2019 для прохолодного лавандового десерту теж може стати особливим. 

Адреса: вулиця Староєврейська, 40

Час роботи: 10.00 – 23.00

Сторінка у Facebook


TISTO Pizza Pasta 

Семіфредо з шоколадним брауні в італійському ресторані TISTO Pizza Pasta. Фото TISTO Pizza Pasta/Facebook.

Семіфредо з шоколадним брауні в італійському ресторані TISTO Pizza Pasta. Фото TISTO Pizza Pasta/Facebook.

Тим, хто обожнює семіфредо і тим, хто вперше прочитав це слово і ще роздумує над тим, що воно таке, неодмінно радимо завітати у затишний ресторан на Староєврейській. Класичний італійський десерт з яєць і вершків тут готують так, що його й не відрізнити від того, що подають на батьківщині семіфредо. У TISTO Pizza Pasta пропонують кілька варіантів італійського морозива: від класичного "домашнього" до трускавкового і, навіть, із сиром Дор Блю.

Адреса: Староєвреська, 8

Час роботи: 10.00 – 00.00

Сторінка у Facebook

 

Заклади знаходяться отут