Перша квест-кімната: у Львові відкрили майже справжній "Райвідділ"

Фото: escapequest.com.ua

Фото: escapequest.com.ua

Дозвілля та їжа
18 сiчня 2015 15:26

Вас заарештовано за підозрою у злочині, який ви не скоювали, і у вас є тільки 60 хвилин на те, щоб уникнути в’язниці, тобто вибратись з райвідділу та знайти справжнього злочинця! Цю пригоду ви починаєте у наручниках. І тільки від вас залежить, як швидко ви зможете від них звільнитись, чи, може, так і вийдете зі скованими руками.  

Перша квест-кімната: у Львові відкрили майже справжній "Райвідділ" фото

Не хвилюйтесь, це всього лише сюжет нової для Львова гри - квест-кімнати. Вона отримала назву "Райвідділ". Ця атракція допоможе потренувати логічне мислення та аналітичні здібності та. Приємно, що грати можна командою від 2 до 4 людей - ваші друзі покажуть на що здатні у стресовій ситуації. Головне завдання - вийти з кімнати за 60 хвилин, але все не так легко, спочатку команді доведеться розгадати безліч головоломок та складних загадок.

Якщо вам вже набридли такі "стандартні" розваги як кіно, театри, музеї, клуби та прогулянки містом, спробуйте відчути всі гострі враження від перебування у майже справжньому райвідділі міліції. Беріть друзів та йдіть до "Райвідділу". Байдужими він не залишив ще нікого. Організатори кажуть, що тільки тут можна перевірити себе та побувати справжнім героєм гостросюжетного фільму.

Перша та єдина квест-кімната Львова розроблена командою Escape Quest. Автори обіцяють вже дуже скоро розширити "асортимент" ігор другою квест-кімнатою під назвою "Загадки Моріарті".

Перша квест-кімната: у Львові відкрили майже справжній "Райвідділ" фото 1

Попереджаємо, для того щоб зіграти, потрібно попередньо забронювати "Райвідділ". Зробити це можна на офіційному сайті квест-кімнати.

Де: вул. Джерельна, 69

Гравців: від 2 до 4

Вартість: від 250 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Водохреще, льодові скульптури, моржі та "Плач Єремії": як провести 19 січня у Львові

Вихідні у Львові: десять подій цього вікенду

Львів у Instagram: 20 кращих фото цього тижня

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах