Best Quest у Львові: дізнайся нові факти про місто

фото:www.lviv-info.com

фото:www.lviv-info.com

Дозвілля та їжа
18 березня 2015 09:21

 

фото:www.touristinfo.lviv.ua

фото: touristinfo.lviv.ua

У рамках проекту Best Quest на перехресті вулиць Краківська та Вірменська у Львові в суботу, 14 березня, встановили інтерактивні таблички, з яких львів`яни та гості міста можуть дізнатися маловідомі, але цікаві факти з життя міста, повідомляє Zaxid.net.


Кожен зможе відкрити для себе щось нове про рідне місто


 

Проект "Львівські ремарки" містить 10 цікавих запитань про Львів, які й розміщені на інтерактивних табличках. За допомогою мобільного телефону з камерою та встановленої в неї програми зі зчитування QR-кодів кожен зможе відкрити для себе нові факти про місто, йдеться в повідомленні Львівської бізнес-школи УКУ.

 


"Приватні подробиці" про Львів дізнаватимемось просто на вулицях


"Кожне відоме місто, як і відома людина, має свою офіційну біографію, в якій вказано основні події їхнього життя. Але людей найбільше цікавлять якісь пікантні подробиці, приватні випадки, незнані сторінки, завдяки яким й увиразнюється індивідуальність знаних людей та міст", – зазначила ініціатор проекту Юлія Свиріпа.

Саме таку "приватну" інформацію про Львів зможуть дізнатись гості та мешканці міста впродовж наступних трьох місяців. Для цього їм не доведеться засідати в бібліотеках чи замовляти екскурсію. Достатньо лише неквапливо розглядати простір навколо себе, крокуючи старою бруківкою міста.


Для довідки

QR-код – це двовимірний штрих-код, що несе в собі інформацію, яку може зчитувати будь-хто за допомогою телефону з вбудованою камерою. Завдяки легкому розпізнаванню абонент може оперативно занести в свій телефон текстову інформацію, переходити по веб-лінках, відправляти смс-повідомлення. Технологію QR-кодів розробили в Японії, згодом мобільні мітки поширились в Європі та США.

 

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

Львівський проект "Світ добра" - переможець всеукраїнського конкурсу

У Львові відкрився шоурум молодих дизайнерів 

Дізнайся, як долучитися до акції "Подаруй Львів своїм рідним

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах