У Львові відбудеться благодійний автоквест: як взяти участь

Фото з сайту relax.com.ua

Фото з сайту relax.com.ua

Дозвілля та їжа
27 квiтня 2015 09:26

У Львові відбудеться благодійний автоквест, до участі в якому запрошуються усі бажаючі, які мають намір підтримати військових в АТО.

Участь у квесті можуть брати команди, які полюбляють активно та весело проводити час, орієнтуються на місцевості, зокрема по Львову, і звісно володіють автомобілем. Вартість участі у заході становить 100 гривень. Усі зібрані кошти підуть на потреби бійців АТО, зокрема батальйону "Львів" та Першої медичної роти при Національній гвардії України, пише Galinfo.

Як інформують організатори, для того, аби взяти участь в автоквесті, потрібно попередньо зареєструватися, відправивши електронний лист на пошту: avto.kvest@gmail.com з назвою екіпажу (за бажанням), прізвищем та ініціалами капітана, номер мобільного телефону капітана і маркою автомобіля. Або ж ці дані надати безпосередньо на місці збору учасників квесту.

Збір учасників благодійного автоквесту відбудеться 16 травня о 20:00 біля штабу ГФ "Рабів до раю не пускають", що знаходиться за адресою: вул. Підмурна, 5. На місці збору учасників відбудеться реєстрація команд, встановлення номерів екіпажу на автомобілі, детальніше пояснення усіх правил та умов участі у заході. З собою варто прихопити карту Львова або Навігатор. Початок автоквесту о 21.00.

Перша частина квесту буде полягати в пошуку автомобіля, який буде рухатися по Львову згідно правил дорожнього руху. Кожних 5-7 хвилин на номер телефону (який був вказаний при реєстрації) буде приходити інформація про місцезнаходження автомобіля. Кожному екіпажу необхідно знайти цей автомобіль, на задньому склі якого буде розміщена загадка, розв'язком якої буде місце проведення другого етапу, інформацію про який учасник отримає на місці. Переможців очікують приємні призи.

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах