З 1 травня всі українці мають нагоду зателефонувати митрополиту Андрею

фото:manualpro.ru

фото:manualpro.ru

Дозвілля та їжа
02 травня 2015 17:57

 

До Дня міста Львова та з нагоди 150-тиріччя Митрополита Андрея Шептицького, з 1 травня в Україні стартував спільний проект Львівської міської ради та телеком-оператора "Київстар" під назвою "Зателефонуй Шептицькому". Про це інформує zaxid.net.

З 1 травня всі українці  мають нагоду зателефонувати митрополиту Андрею фото

фото:www.radiosvoboda.org

З цього дня та впродовж року абоненти "Київстар" матимуть нагоду, зателефонувавши на короткий номер 2907, послухати думки Митрополита Андрея про найрізноманітніші сфери нашого життя, зібрані з письмової спадщини видатного українця. Про це повідомляє прес-служба національного телеком-оператора.

"З 1 травня абоненти "Київстар" можуть зателефонувати визначному українцеві — Митрополиту Андрею графу Шептицькому, якому цього року виповнилося б 150 років. За номером 2907 можна почути думки Митрополита про любов, родину, подружнє життя, про дитинство та виховання, а також про патріотизм, мистецтво, владу, державу і економіку. Також у окремому розділі голосового меню викладено історію роду Шептицьких", - зазначено у повідомленні.

Номер 2907 було вибрано не випадково, зазначають у компанії, це цифри, що визначають дату народження Шептицького. Відомо, що Митрополит Галицький народився 29 липня 1865 року.

Усі цитати, які абоненти матимуть змогу прослухати, зібрані з письмової спадщини графа та предстоятеля Української греко-католицької церкви.

Озвучив роздуми Митрополита Андрея графа Шептицького український актор Андрій Твердак.

Музичним тлом міркувань Митрополита Андрея стала гітарна мелодія Михайла Вербицького у виконанні львівського музики Остапа Мануляка. Саме така музика, вважають ініціатори проекту, була популярною на початку минулого століття, коли жив і працював Митрополит.

Повідомлення про можливість зателефонувтаи Шептицькому оператор надсилає своїм абонентам у смс. Львів'яни, наприклад,  з вчорашнього дня отримують повідомлення наступного змісту: "Шановні львів’яни, вітаємо з Днем міста! КИЇВСТАР бажає вам добра, миру, злагоди! До свята приурочене й святкування 150-річчя митрополита Андрея Шептицького - його мудрі думки за безкоштовним тел. 2907".

Нагадаємо, проект "Зателефонуй Шептицькому" ініційовано управлінням культури Львівської міської ради у партнерстві з національним телеком-оператором "Київстар" і проводиться в рамках святкування в Україні "Року Митрополита Шептицького"

Безкоштовний номер 2907 відкритий для дзвінків з 1 травня 2015 року, 

а сам проект триватиме до кінця ювілейного року. Номер 2907 доступний лише для абонентів "Київстар", в роумінгу послуга не надається.

Львів у новинах:

У Львові до Дня міста назвали "Почесного громадянина міста Львова" та "Львів’янина року" 

Куди піти у Львові на вихідні: святкуємо день міста, батяруємо, йдемо на "Флюгери Львова" 

У Львові стартували "Флюгери Львова"

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах