Стало відомо, коли вийде "Мамина книга" про Кузьму та як її придбати вже зараз

фото:dp.vgorode.ua

фото:dp.vgorode.ua

Дозвілля та їжа
13 травня 2015 09:38

Наприкінці  травня у Львові вийде книга Ольги Кузьменко "Моя дорога птаха", присвячена її загиблому синові-музикантові Андрієві "Скрябіну".  

Видавництво Старого Лева випустить книжку-спогад до концерту, який Кузьмі готують його друзі.   – Це дуже несподівана книжка, – написала на своїй сторінці у Фейсбук головний редактор "Видавництва Старого Лева" Мар’яна Савка, – як, зрештою, несподіваною є для всіх нас втрата Кузьми. Пані Ольга пережила цю втрату завдяки всім тим людям, які говорили про те, яке важливе місце займав її син у їхньому житті. Вона прийшла до нас у видавництво саме тому, що у збірнику "Казки під подушку" ми надрукували казку Андрія. Виявляється, він збирався написати цілу книжку казок від ангелика Лєльчика. Не встиг. Ця книжка – це справді мамина книжка, мамині дуже теплі спогади про найдорожчого сина, мамою відібрані знимки. Вона дуже перегукується з його піснею "Старі фотографії".   В анотації до книги йдеться, що вона умовно розділена на три частини – своєрідний фотоальбом як обрамлення до маминої розповіді про Андрія Кузьменка, його казка "Тарасик, тролейбус і святий Миколай" і добірка текстів його пісень. Але насправді це слова, які мама просто не могла не сказати про свого сина, про свою найдорожчу птаху, про те, яким він був і яким завжди буде для неї.

У продаж книга надійде наприкінці травня. Однак 8 травня видавництво оголосило про передпродаж.

Прийом замовлень триватиме до 20 травня (включно).

Кожен, хто замовить та оплатить видання у цей період, отримає книгу одним із перших. Доставка та самовивіз замовленої книги відбуватимуться з 21 травня. Ціна видання - 55 гривень. Тираж видання лімітований: за умовами передпродажу – дві тисячі примірників. 10 гривень із вартості кожного примірника буде виділено в Благодійний фонд Кузьми Скрябіна, – повідомляє Видавництво Старого Лева на своїй facebook-сторінці.

 

 Стало відомо, коли вийде "Мамина книга" про  Кузьму та як її придбати вже зараз фото

 

фото з сайту netenews.te.uaws

Львів у новинах:

На пл. Св. Юра мінятимуть інженерні мережі: як буде курсувати транспорт 

Что это значит: "Укрзалiзниця" объявила технический дефолт 

Львів’яни прибрали територію біля пам'ятника жертвам львівського гетта

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах