Зі Львова до Тель-Авіва введуть прямий рейс

фото:www.borispol-city.com.ua

фото:www.borispol-city.com.ua

Дозвілля та їжа
14 травня 2015 12:46

20 травня 2015 року авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" виконає перший власний прямий регулярний рейс за маршрутом Львів – Тель-Авів – Львів. Про це повідомляє www.lviv.tv.

Регулярні рейси МАУ зі Львова виконуватимуться на сучасних літаках "Боїнг-737" та "Ембрайєр-190" з двома класами обслуговування – бізнес та економ.

Рейси між Львовом та Тель-Авівом виконуватимуться раз на тиждень  з 20 травня до 16 вересня 2015 року.

Виліт зі Львова по середах о 17:40 год, приліт до Тель-Авіва – о 21:00 год за місцевим часом. Виліт з Тель-Авіва о 22:00 год., приліт до Львова – о 01:30 год. за місцевим часом.

Для пасажирів, що вилітають рейсами МАУ зі Львова до Тель-Авіва (PS783) та з Тель-Авіва до Львова (PS784), доступна послуга самостійної реєстрації на сайті авіакомпанії. Он-лайн реєстрація відкривається за 23 години і закінчується за 2 години до вильоту рейсу за розкладом.

"Запуск прямих рейсів до Тель-Авіва – перший етап реалізації масштабної програми прямих польотів МАУ зі Львова, – зазначила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька. – Так, вже у другій половині червня, наші пасажири із Західного регіону матимуть змогу скористатися внутрішніми рейсами МАУ до Одеси, а також міжнародними – до Риму, Болоньї і Мадриду. Літо – традиційний час для подорожей, і наше завдання, як провідного українського перевізника, – максимально розширити спектр можливостей наших клієнтів, запропонувавши їм швидкі, зручні та безпечні авіаперевезення".

Ціна квитка економного класу в обидві сторони, з урахуванням всіх зборів і податків, складає зі Львова від 6561 грн., з Тель-Авіва – від 321 USD.

Квитки на рейси МАУ можна придбати на сайті МАУ www.flyuia.com, через Контактний центр перевізника за телефоном +380445815050 або 566 (з мобільних телефонів в Україні), або в офісах уповноважених агентств авіакомпанії МАУ.

Докладну інформацію про авіакомпанію МАУ можна отримати на сайті – www.flyuia.com

Прес-служба авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України": тел./факс: (044) 238 26 97, е-mail:press.service@flyuia.com.

Львів у новинах:

Вже завтра проїзд у маршрутках Львова коштуватиме 4 грн 

14 травня площу Св. Юра у Львові закривають на ремонт 

Не пропустіть: у Ботанічному саду зацвіли рододендрони 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах