14 травня площу Св. Юра у Львові закривають на ремонт

фото:hmarochos.kiev.ua

фото:hmarochos.kiev.ua

Транспорт та інфраструктура
14 травня 2015 11:20

Зранку  на площі біля Святоюрського собору у Львові почались роботи з впорядкування площі. Зокрема ремонтники мінятимуть аварійні інженерні мережі. Через це площа буде закрита для руху транспорту. За словами начальника управління архітектури ЛМР Юліана Чаплінського, роботи  біля собору триватимуть до кінця липня цього року. Про це повідомили у прес-службі міської ради.

"На час ремонтних робіт ми закриваємо пл. Св. Юра від перехрестя вул. Митрополита Андрея та вул. Шептицьких до перехрестя вул. Листопадового Чину та пл. Св. Юра.

Проїзд ми продумали так: з вул. Митрополита Андрея можна виїхати на вул. Городоцьку через вул. Сєченова. Змінюємо рух транспорту по вул. Сєченова в зворотному напрямку в односторонньому порядку: не з вул. Городоцької, а з вул. Шептицьких на вул. Городоцьку, щоб обмежити пришвидшення руху загального транспорту. І з вул. Листопадового Чину лівий поворот буде відкритий – можна буде виїхати на вул. Дорошенка, і далі на вул. Бандери", – розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

Відтак, буде внесено зміни до схеми руху громадського транспорту. На час проведення дорожньо-ремонтних робіт зі змінами курсуватимуть міські автобусні маршрути №2а, 15, 33, 38, та тролейбуси №2, 7, 9, 10, 12, 20.

Маршрути №33, 38 курсуватимуть по вул. Антоновича – С.Бандери – Коперника – Головна пошта – П.Дорошенка – С.Бандери – Героїв УПА.

Маршрут №15 курсуватиме від церкви св. Анни, вздовж вул. Городоцької, до приміського вокзалу.

Маршрут №2а курсуватиме по вул. Антоновича – С.Бандери – Городоцька – церква св. Анни – Городоцька – С.Бандери – Героїв УПА.

Тролейбусні маршрути №2, 9, 10, 20 будуть "закорочені" до вул. Митрополита Ангеловича, а маршрути №7, 12 – до площі М.Кропивницького.

Нагадаємо, ремонтні роботи проводяться в межах реконструкції скверу на пл. Св. Юра.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних робіт.

Львів у новинах:

Кількість постраждалих від отруєння у львівському ресторані зросла 

До кінця травня тролейбус №13 почне їздити до пр. Свободи 

У львівському ресторані отруїлося більше 20 відвідувачів - власники закладу дали коментарі 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах