Безкоштовне місто: де у Львові подивитись кіно та позайматися йогою на свіжому повітрі

Фото: lamcdn.net

Фото: lamcdn.net

Дозвілля та їжа
19 травня 2015 15:16

У нашому місті з’явилось декілька відпочинкових локацій з безкоштовним кіно і заняттями йогою. 

Безкоштовне місто: де у Львові подивитись кіно та позайматися йогою на свіжому повітрі фото

фото Andriy Chemes. facebook.com

Перед  входом до парку культури, перед аркою, з 14 травня функціонує кінотеатр  просто неба, у якому абсолютно безкоштовно транслюють світові кіношедеври.

Ідейні творці відпочинкової локації -  адміністрація Парку культури і Central Park  тераса. Вочевидь, що ідея має успіх, адже, як розповів Vgorode Львів адміністратор Central Park тераси Антон, минулої суботи у  кінотеатрі просто неба побувало понад 2 тисячі глядачів і їх кількість продовжує зростати.

- Кожного тижня, з п’ятниці до неділі, у  кінотеатрі просто неба відбувається безкоштовна демонстрація кінофільмів. Люди беруть з собою каримати, пледи, складні крісла, влаштовуються, як кому зручно, і насолоджуються хорошим кіно.

У вихідні дні демонстрація фільму починається о 20.30, в залежності від того, як зберуться глядачі, розповідає адміністратор. - А перед фільмом  в нас працює ще й ді-джей і ми влаштовуємо таку собі веселу музичну паузу. Так що сумно не буває.

Безкоштовне місто: де у Львові подивитись кіно та позайматися йогою на свіжому повітрі фото 1

фото Andriy Chemes. facebook.com

За словам Антона в "зелений кінозал" приходить не лише молодь, але й люди старшого покоління і всі мають можливість гарно відпочити, причому в хорошій компанії.

-Треба віддати належне нашим глядачам, - зауважує Антон, - що поводять вони  себе культурно, не смітять і не хуліганять. Зараз хочемо організувати в соціальних мережах глядацьке голосування щодо показу фільмів. Тобто, глядачі самі будуть обирати  для демонстрації ті фільми, які їм найбільше до вподоби.

Наразі маємо два проекти – кінотеатр просто неба і безплатні заняття йогою.

Заняття йогою відбуваються  щонеділі об 11.00. До охочих займатися цими вправами приходить тренер і   проводить  заняття на протязі години.

Щоб займатися йогою, необхідно мати свій каримат.

Контакти організаторів: Central Park  тераса – 0931221717, 0953558383.

Сторінка у Facebook

Крім занять  йогою в  Парку культури -  городяни мають можливість займатися нею на свіжому повітрі ще у парку імені Івана Франка та у Стрийському парку. Анонси таких занять з'являються  у соцмережі на сторінці клуба, який іх влаштовує.

Безкоштовне місто: де у Львові подивитись кіно та позайматися йогою на свіжому повітрі фото 2

фото:vk.com/kiwifit

Відбуваються заняття приблизно один раз на два тижні, в залежності від погоди. 

- Я  зараз перебуваю в декретній відпустці, виховую двох діток. Займаюсь домашніми справами, але дуже люблю активний відпочинок: подорожі, спорт, велотуризм. Тож, при кожній нагоді намагаюсь вибратись з дому. На заняття йогою ходжу вже два роки і планую продовжувати, - розповіла Vgorode львів’янка Катерина Куліш,

На заняття йогою приходять різні люди, рівень підготовки не має значення. Збирається  приблизно 10-20 людей. Заняття тривають приблизно годину

 Безкоштовне місто: де у Львові подивитись кіно та позайматися йогою на свіжому повітрі фото 3

фото:vk.com/kiwifit

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах