Сьогодні у Львові розпочинається фестиваль-турнір "Єврофан 2015"

фото з сайту www.gazeta.lviv.ua

фото з сайту www.gazeta.lviv.ua

Дозвілля та їжа
25 червня 2015 09:41

У найбільшому місті на заході України змагатимуться 24 фан-команди зі 17 країн Європи.

25-28 червня у Львові стартує  міжнародний фестиваль-турнір "Єврофан 2015", який вже став традиційним. Його організатори – ГО "Карпати" разом з управлінням молоді, сім’ї та спорту Львівської міськради.

У футбольному турнірі "Єврофан-2015" візьмуть участь фан-збірні з України, Білорусі, Болгарії, Грузії, Естонії, Ірландії, Латвії, Молдови, Словенії, Фінляндії й Швеції, а також збірна журналістів України та фан-команди "Карпати" (Львів), "Копенгаген" (Данія), "Лейтон Орієнт" (Англія), "Словацко" (Чехія), "Флора" (Естонія), "Динамо Тбілісі" (Грузія), "Херенвен" (Нідерланди), "Динамо" (Мінськ, Білорусь), "Дукла" (Банська Бистриця), "Спартак Міява" (обидві – Словаччина), "Зімбру" (Молдова), "Динамо Бухарест" (Румунія). Разом 24 – фан-команди з 17 країн Європи.

Під час турніру відбудеться благодійна акція "Фанати Європи – львівським дітям". Делегації вболівальників привезуть до Львова гуманітарну допомогу у дитячі лікарні та інтернати.

Також буде проведено благодійний аукціон/збір коштів на лікування поранених воїнів АТО. Про це повідомили в прес-службі міської ради.

Львів у новинах:

"Відкрита ніч" у Львові: театр, музика, кіно

ТОП-10 ресторанов Львова, где можно пообедать туристу 

Курорти Західної України: солоні озера, цілющі джерела і водоспади 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах