В садах Шептицького в неділю святкуватимуть День молоді (програма)

фото з сайту www.credo-ua.org

фото з сайту www.credo-ua.org

Дозвілля та їжа
26 червня 2015 09:25

До всеукраїнського Дня молоді та Дня Конституції, 28 червня 2015 року о 17.00 год. в садах митрополита Андрея Шептицького відбудеться молодіжний концерт-презентація "Kerygma Project".

Молодь матиме унікальну можливість вперше побачити красу Митрополичих садів початку 18 століття; здійснити екскурс у історію та побачити панораму Львова зі Святоюрської гори; перейнятися унікальним виконанням християнських пісень та виховати себе через діла благодійності.

"Kerygma Project" – це спільний проект Фонду Андрея Шептицького та виїзної студії звукозапису "Ceciliarec". З грецької "керигма" – це "добра звістка". Проект молодих виконавців-християн – це свідчення Бога в їхньому житті, яким вони діляться через музику, що несе добру новину від Бога і про Бога! Метою проекту є поширити добру новину, що "з нами Бог", через сучасну християнську музику, і тим підтримати молодих людей у зростанні у вірі.

Благодійний внесок – 50 гривень – це пожертва і підтримка багатьох проектів Церкви, які діють і розвиваються на території Львівської Архиєпархії УГКЦ; це можливість для відновлення східної частини садів, де ступала нога митрополита.

Митрополит Андрей за часи Другої світової війни відзначив "від’ємну черту" молодого покоління, яка й до сьогодні живе в юних палких серцях: "Бачу у Вас гарячу любов до Батьківщини – України… зріст бажання принести за неї жертви… Це прикмета глибока і дійсно християнська. Християнство, дорогі, – це любов, а Євангеліє – це наука любові…".

Програма:

17.00 – 17.30 – знайомство;

 17.30 – 19.15 – концерт-презентація проекту "Керигма";

19.15 – 19.45 – відкрита зустріч з митрополитом, владикою чи о. Тарасом;

19.45 – 20.00 – неформальне спілкування.

В садах Шептицького в неділю святкуватимуть День молоді (програма) фотоОрганізатори – БО "Фундація Духовного Відродження" УГКЦ

Сайт

Контактний телефон: 067 679 02 07.

Відео тут: https://www.youtube.com/watch?v=trXkAZmaekU.

 Львів у новинах:

На площі Митній оновлять фонтан та встановлять вуличні меблі 

Скільки часу потрібно, щоб здати відбитки пальців на шенгенську візу у Львові 

В Інтернет виклали відео зіткнення трамваю та вантажівки у Львові 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах