"Ніч у Львові": що запропонує Академія Мистецтв (Програма заходів)

Фото взято з сайту gurt.org.ua

Фото взято з сайту gurt.org.ua

Дозвілля та їжа
09 липня 2015 11:27

З 10 до 12 липня у Львові проходитиме традиційний промоційно-туристичний проект "Ніч у Львові", який відбувається двічі на рік - восени та влітку. Цього року літній проект відбудеться під гаслом духовності. Також кожен з трьох днів матиме свою тематику: театр, музика, кіно.

Читати також: На проекті "Ніч у Львові" можна буде подивитись кіно вночі

"Цього року Львівська національна академія мистецтв долучилась до проекту "Ніч духовності у Львові".  Запрошуємо приєднатися до цікавих та непересічних заходів, що відбуватимуться на території Академії 10 та 11 липня. Ми пропонуємо відчути  унікальну творчу атмосферу, що панує в стінах нашого ВНЗ, долучившись до вечірньої прогулянки у найцікавіші творчі майстерні, аудиторії,  коридори, наповнені мистецькими творами, кабінет ректора, галерею, музей  та ін. Крім того, у новоствореній галереї ЛНАМ, яка є сучасно-обладнаним експозиційним простором, можна буде відвідати виставу театру "Намір", послухати класичну музику, переглянути короткометражні фільми та водночас ознайомитись із творчістю цьогорічних випускників кафедри монументального живопису (курс Альфреда Максименка).

Читати також: Гарячий липень: які фестивалі відбудуться у Львові

Відвідавши вечірні стіни одного із найпотужніших мистецьких осередків Львова, Ви отримаєте незабутні враження та натхнення до творчості", - зазначили у Львівській національній академії мистецтв.

Зазначимо, що завтра о 19.40 год з пл. Галицької відправлятиметься автобус, яким можна буде комфортно дістатись до Львівської національної академії мистецтв.

Читати також: Ніч у Львові: Нічне Арт Барбекю на терасі LUFT`а 

Програма заходів у Львівській національній академії мистецтв

Дата

Час

Назва заходу

Опис

Вартість

10.07

20:00

Екскурсія в ЛНАМ

Вечірня екскурсія Львівською національною академією мистецтв. Відвідувачі зможуть відвідати художні майстерні, приміщення де знаходяться гутна та керамічна печі, студентську галерею ЛНАМ, кабінет ректора, аудиторії, прогулятись лабіринтами ВНЗ, ознайомитись із особливостями навчального процесу та непересічною творчою атмосферою. Відвідувачі потраплять в академію в найгарячіший період – останні дні перед переглядами семестрових робіт студентів.

Офіційний сайт: lnam.edu.ua

Конт. тел.: 032-253-35-12, 067-85-25-381

facebook.com/lvivartacademy

Вхід вільний

10.07

21:00

Вистава театру "Намір"

Вистава театру "Намір" "Чорнота" за Ф. Бегбеде.

Більше інформації про театр: http://www.theatrenamir.com/.

Реєстрація за тел.: 032-253-35-12  (у будні дні з 10:00 до 16:00)

Вхідний квиток 20 грн.

К-сть місць: 50 шт.

Продаж квитків на вході.

Для студентів ЛНАМ – вхід вільний (при наявності студентського квитка)

11.07

20:00

Показ короткометражних фільмів

Показ  анімованих короткометражних фільмів від  Media-Arts Lab.

Деталі на facebook.com/galleryLNAM

Вхід вільний

11.07

21:00

Концерт "Collegium Musicum"

Концерт класичної музики у  виконанні "Collegium Musicum" (скрипаль Орест Смовж). Більше інформації: https://www.facebook.com/events/391345074398240/

Вхід вільний

Адреса: м. Львів, вул. Кубійовича, 38. Контакти: info@lnam.edu.ua , тел. (032) 253 35 12,  093 876 67 98

Окрім цього вночі можна буде потрапити на екскурсію в астрономічну обсерваторію, один з найсучашніших стадіонів "Арена Львів", де відвідувачі відчують неповторну футбольну атмосферу зсередини. Навчитись роботи вітражі та побувати на екскурсії у Музеї скла. Побачити неймовірне музичне та світло дійство "Пори року" у внутрішньому дворику Ратуші, а також відвідати підвали Преображенської церкви, де театр "І люди, і ляльки" покаже виставу "Колесо долі".

Ці та інші цікаві вистави, екскурсії та атракції чекатимуть на усіх, хто візьме участь у проекті "Ніч у Львові". Ознайомитись з детальною програмою заходів, спланувати свій нічний маршрут, зареєструватись чи придбати квитки можна за посиланням.

"Також з допомогою мобільного додатку "Ніч у Львові" програму фестивалю можна завантажити у свій телефон чи планшет та прочитати детальний опис кожної події, подивитись розташування на карті, купити квиток он-лайн та додати подію до свого маршруту. Завантажити додаток "Ніч у Львові" можна на Google Play", - додали організатори.

Львів у новинах:

Неофіційно: у Львові, на робочому місці, застрелився охоронець 

Львів'яни перетворили скандал у кінотеатрі на флешмоб 

На яких вулицях у Львові та у Винниках сьогодні не буде світла 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах