Французький салон у Львові: показ мод від театру "Пані Кураж"

фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Дозвілля та їжа
26 серпня 2015 09:17

Наприкінці серпня у Музеї ідей під час Гаражного розпродажу, імідж – театр "Пані Кураж" представить показ мод – фешн-вояж "Львів – Париж". Про це повідомляє Львівський портал.

"Наші моделі – волонтери спробують відтворити атмосферу богемного Парижу. У інсценізованих показах можна буде побачити відомих героїв французької літератури та кіно, французької музики, і саму Коко Шанель", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що гасло цьогорічного розпродажу: "Гаражні – це не благодійність, а солідарність". У розпродажі візьмуть участь мешканці спільноти, волонтери та відомі українські письменники – Юрій Андрухович, Андрій Курков, Галина Вдовиченко, Григорій Семенчук, Галя Шиян, Євгенія Сенік.

Речі, які можна буде придбати на Гаражному, – це одяг, книги, меблі, різні предмети побуту, декоративні речі, які нам віддають мешканці Львова. Також буде оригінальна колекція рюкзаків ручної роботи від Сашка Горонді, а найбільшою родзинкою стане французький посуд та унікальна колекція порцелянових ляльок, привезених із французького салону "Емаус".

Кошти, зібрані на Гаражному розпродажі, 29 серпня, будуть використані для підтримки функціонування соціального гуртожитку для колишніх бездомних людей на вул. Угорській, 2 та Спільноти у Винниках.

Львів у новинах:

Львів'ян запрошують на суботник біля Поморянського замку 

У Львові відбудеться "Big family fest" 

Топ-10 іноземних літераторів львівського форуму видавців 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах