Львів'ян запрошують на суботник біля Поморянського замку

Фото взято з сайту https://uk.wikipedia.org

Фото взято з сайту https://uk.wikipedia.org

Події
25 серпня 2015 15:09

19 вересня відбудеться одноденна Акція з прибирання й впорядкування території Поморянського замку - пам’ятки архітектури державного значення. Львів’ян запрошують долучатись до толоки.

Акція має на меті прибрати територію Поморянського замку від побутового сміття й впорядкувати її, скосивши траву та викорчувавши кущі та дерева; підвищити суспільний інтерес до потреби підтримувати чистоту (не смітити); заохотити громадян дбати про навколишнє середовище; звернути увагу на стан Поморянського замку - пам’ятки архітектури державного значення; розробити ідеї для консервації та реконструкції пам’ятки; розробити ідеї для розвитку регіону в цілому, інформують організатори. Також вони акцентують увагу, що акція є некомерційною та неполітичною. А відтак потребує і фінансової підтримки.

Усі деталі щодо проведення Акції можна переглянути на сторінках у соцмережах: ФВ та  ВК. Долучитися до Акції можна, заповнивши анкету реєстрації волонтера. Контактні особи: Анна Коржева (моб. тел.: 063 681 40 74) та Володимир Сухий (моб. тел.: 063 846 23 75).

Львів'ян запрошують на суботник біля Поморянського замку фото

Довідка: 

Поморянський замок — пам'ятка історії та архітектури в селищі Поморяни Золочівського району Львівської області. Дотепер збереглись два двоповерхові корпуси і кругла кутова вежа. У південному корпусі є відкрита галерея.

Львів'ян запрошують на суботник біля Поморянського замку фото 1Львів'ян запрошують на суботник біля Поморянського замку фото 2

Джерело: tvoemisto.tv.

Львів у новинах:

У Львові відбудеться "Big family fest" 

Дні модернізму у львівській Ратуші: програма 

У Львові облаштували грандіозну дерев'яну інсталяцію

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах