У Львові відбудеться щорічний "Ярмарок спорту"

фото з сайту mistaua.com

фото з сайту mistaua.com

Дозвілля та їжа
26 серпня 2015 12:58

24-26 вересня у Львові відбудеться шостий щорічний "Ярмарок спорту". Особливістю цьогорічного ярмарку стане акцент на екстримі та нових видах спорту. Протягом трьох днів кожен охочий зможе спробувати себе у різних видах спорту, представлених близько 40 організаціями.

Про це інформує прес-служба міськради.

"Ярмарок спорту" відбувається вже вшосте. Від попередніх він відрізняється тим, що чимала плеяда спортивних організацій зможе вперше представити себе. Зокрема, це стосується спортсменів з особливими потребами, які є багаторазовими призерами олімпійських ігор, – розповів Олег Чунис, координатор кампанії "Здорове місто". – Намагатимемося залучити до заходу якомога більше дітей, аби вони обрали той чи інший вид спорту для свого розвитку".

Захід відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Вітовського, 53 (Палац спорту "Динамо"). На відвідувачів очікують 4 новинки, яких не було на попередніх ярмарках: виступи Львівської обласної федерації "Кудо" (єдиноборства), школи для людей з фізичними вадами "Інваспорт", студії "Пілатес Львів" та жіночого спортивного клубу "екоФітнес". Захід організовує кампанія "Здорове місто" за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту.

Довідка. "Ярмарок спорту" - єдиний захід на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених в регіоні. Відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, ігрові види спорту, силові види, танці, зимові види, водні види, екстремальні та молодіжні види, оздоровчі програми.

Львів у новинах:

Де й коли пройдуть перші дзвоники у школах Львова: повний розклад 

У Львові відбудеться "Big family fest"

Львів'ян запрошують на суботник біля Поморянського замку

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах