Фестиваль "Небу Хай": як це було

Всі фото: http://www.lvov.ws/

Всі фото: http://www.lvov.ws/

Дозвілля та їжа
07 вересня 2015 11:06

У суботу 5 вересня в селі Крупське на Львівщині відбувся незвичайний фестиваль з нестандартною назвою-гаслом "Небу Хай". Такий захід проводився вперше і мав мету показати, що отримати безліч емоцій, позитивного настрою і неймовірних вражень можливо і без спиртного. Незважаючи на погану погоду фестиваль відвідало чимало людей, які не побоялися дощу і холоду і показали свої сили в різних змаганнях.

Розпочався фестиваль з велопробігу, який стартував зі Львова (близько Ашана) до с. Крупське. У велопробігу взяли участь 30 осіб. Потім стартувала регата катамаранів з с. Розвадів до с. Крупське по річці Дністер. Також можна було випробувати свої сили в перегонах на саморобних човнах і в спортивному квесті "Скарби Скарбека", який названий на честь відомого у Львові львівського мецената Станіслава Марціна Скарбека.

Фестиваль "Небу Хай": як це було фото

Паралельно з іншими змаганнями проходили змагання з хіп-хопу "DEEP IN MY FLOW". Суддею змагання був запрошений відомий професійний танцівник Френкі Ді (Franky Dee) з Німеччини.

Крім того можна було побачити показові виступи парашутистів, спробувати свої сили в скелелазанні, паркурі і в стрибках з висоти на повітряну подушку.

На завершення вечора публіку розважали відомі українські гурти з різних областей України: Грей-дер - група з Івано-Франківська, Екзюпері - група з рівненського міста Дубно, група LosColorados з Тернопільщини, які стали відомими зробивши цікаву кавер-версію на пісню американської виконавиці Кеті Перрі - Hot & cold; закарпатський гурт Rock-H і відомі корифеї українського року "Кому Вниз".

У перервах між виступами гуртів відбувалося також нагородження переможців різноманітними призами від спонсорів та організаторів фестивалю. Також переможці могли піднятися на повітряній кулі.

На території фестивалю діяли польові кухні, де можна було придбати гарячу їжу і напої. Спиртні напої на території фестивалю не продавалися, оскільки головне кредо фестивалю: "Не пропити Україну! Фестиваль повний креативу і вільний від алкоголю!"

Фестиваль "Небу Хай": як це було фото 1Фестиваль "Небу Хай": як це було фото 2Фестиваль "Небу Хай": як це було фото 3Фестиваль "Небу Хай": як це було фото 4Фестиваль "Небу Хай": як це було фото 5Фестиваль "Небу Хай": як це було фото 6Фестиваль "Небу Хай": як це було фото 7Фестиваль "Небу Хай": як це було фото 8Фестиваль "Небу Хай": як це було фото 9Фестиваль "Небу Хай": як це було фото 10Фестиваль "Небу Хай": як це було фото 11Фестиваль "Небу Хай": як це було фото 12

Джерело: lvov.ws

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах