Придбайте собі друга: 5 милих цуценят чекають на свою сім'ю

фото ЛКП "Лев"

фото ЛКП "Лев"

Дозвілля та їжа
21 вересня 2015 16:20

Тварини роблять наше життя  цікавішим і наповненішим. Та й ми самі, турбуючись про домашнього улюбленця стаємо добрішими і уважнішими до навколишнього світу. Особливо,коли мова йде про собаку, яка уміє, як ніхто, бути відданним і вірним. І  не обов'язково це мусить бути породистий пес за кілька сотень баксів чи євро.

Звичайний пес може бути не гіршим другом, ніж  породистий.  Він такий же вірний і розумний, а доглядати за ним набагато простіше і легше через його невибагливість. І таких тварин в львівському ЛКП "Лев" є достатньо. Головне захотіти подарувати їм свою турботу і ласку. 

Чому варто забрати безпритульного собаку додому? На це є мінімум три причини:

Перша і головна причина — це те, що ви отримаєте нового вірного друга. Собака буде вдячним, вірним і завжди залишатиметься поряд.

Друга - ви проводитимете більше часу на прогулянках. Уявіть, скільки красивих світанків чи заходів сонця ви побачите, гуляючи з  чотирилапим  улюбленцем.

Третя - вуличний собака — не завжди безпородний метис. Часто люди викидають на вулицю вівчарок, мастифів чи мопсів з родоводом! Тож, забравши безпритульного собаку додому, ви зекономите кошти на купівлі породистої тварини, натомість витративши їх на приємні подорожі з новим пухнастим компаньйоном.

У Львові можна забрати собаку додому з ЛКП “Лев”, а також в опікунів. Це і дорослі тварини і цуценята різного віку. Серед останніх “знахідок” опікунів — 5 двомісячних цуценят, які народились на території одного з дитсадків.

Придбайте собі друга: 5 милих цуценят чекають на свою сім'ю фотофото ЛКП "Лев"

Малюкам не можна було залишатись там, тож вони потребують нового теплого дому та дбайливого, вірного господаря.

Це здорові активні цуценята, які легко знайшли “спільну мову” з котами і дорослими собаками. Двоє дівчаток і три хлопчики. Два кобельки повністю білі, решта собак — чорно-білі. Виростуть середнього розміру. Оброблені від паразитів. При бажанні, опікун допоможе зробити щеплення.

Контакти опікуна: 063-941-25-18 або 095-138-47-58 (Марина).

Якщо ж ви захочете забрати собаку з ЛКП “Лев”, ви це зможете зробити за символічну оплату 91,76 грн. Тут ви знайдете здорового, соціалізованого та стерилізованого собаку, якого обробили від бліх та інших паразитів та вакцинували комплексною вакциною.

Контакти ЛКП “Лев”: вул. Промислова, 56, тел.: 252-30-41.

Розклад роботи: пн-пт. з 9:00 - 18:00 год, без перерви на обід. ЛКП "ЛЕВ" на Facebook.

Львів у новинах:

У Львові безпритульних собак ідентифікують

Відкрий своє серце для добра: 5 собак в ЛКП "Лев" чекають нову сім'ю

У Львові вчаться гуманно виловлювати безпритульних собак 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах