За квитками на футбол львівські фанати займають чергу о 4 ранку

фото з сайту tvoemisto.tv

фото з сайту tvoemisto.tv

Дозвілля та їжа
03 листопада 2015 13:25

Футбольні вболівальники продовжують штурмувати каси "Арени Львів", аби потрапити на перший матч плей-офф відбору на чемпіонат Європи між збірними України та Словенії.

Про це інформує galinfo.com.ua.

Сьогодні, 3 листопада, шанувальники гри мільйонів з 4 години ранку почали займати черги біля кас стадіону, аби купити перепустки на футбол. За словами очевидців, квитки наразі продають повільно, по чотири в одні руки. Ті, хто прийшов до кас о 4 ранку, перепустки отримав, а ті хто прийшов, скажімо, о 8 ранку, наразі ні.

Таким продажем квитків вболівальники обурені, оскільки бачать певні порушення і погрожують підпалити каси "Арени Львів". За словами очевидців, час від час трапляються покупці, які заходять і виходять до кас стадіону через "чорний хід", відповідно купують квитки на футбол, не простоявши ні хвилини в черзі.

На відміну від вчорашнього дня, бійок біля кас немає, кількість вболівальників поступово зменшується, а безпеку людей забезпечують 8 працівників поліції.  Вболівальникам вдалося дізнатися, що наразі допродують останні 250 квитків, відповідно усі бажаючі сьогодні не зможуть купити перепустки на футбол.

Львів у новинах:

Між Львовом і Перемишлем планують запустити рейкобус (відео) 

Фретка, хамелеон, бурундук: найдивніші домашні улюбленці львів’ян 

Якою буде погода у Львові на цьому тижні та на вихідні 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах