Сьогодні і завтра у Львові Андрій Макаревич: фрагмент виступу (відео)

фото з сайту odessa-life.od.ua

фото з сайту odessa-life.od.ua

Дозвілля та їжа
08 листопада 2015 18:05

 Сьогодні у Львові видатна подія -  у Львівській опері відбудеться концерт легендарного рокера Андрія Макаревича, який приїхав з програмою "Ідиш-Джаз" і дасть 2 концерти (сьогодні і завтра)  для львівської публіки.

Другий концерт не був запланований співаком, проте через шалений ажіотаж з квитками на його концерт 8 листопада, які у Львові розкупили менше, ніж за три тижні, компанія "ДікАрт", звернулася до менеджменту артиста з проханням про додатковий концерт у Львівській опері. Додатковий концерт проведуть 9 листопада о 19.00.

В соціальних мережах з'явилось відео виступу російського барда, яке  розмістив директор компанії "ДікАрт" Андрій Сидор:

-Це найочікуваніший концерт за останні роки, зважаючи на масштаб артиста і його політичні погляди щодо України, - сказав Андрій Сидор. За його словами аншлагові концерти програми "Ідиш Джаз" уже відбулися в Києві і Одесі, але без додаткових концертів.

Вже сьогодні Львові прозвучать по-новому забуті єврейські шлягери першої половини ХХ століття, а також відомі пісні Макаревича різних років  на сцені Львівської опери.

Гості концерту почують найпопулярніші пісні на ідиш, російською та англійською мовами, а також старі хіти й улюблені пісні у виконанні Андрія Макаревича у супроводі геніальних джазових музикантів.

Відео дивіться тут

 Львів у новинах:

Юлія Лорд дасть благодійний концерт у Львовіi

Від "Коханки капітана" до "Вероніки": огляд закладів на проспекті Шевченка у Львові

На вікенд до Чернівців: що подивитись у місті

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах