Як у Львові відзначатимуть річницю Революції Гідності: розклад подій

Фото взято з сайту zbruc.eu

Фото взято з сайту zbruc.eu

Дозвілля та їжа
17 листопада 2015 16:30

Найближчими днями львів’яни будуть відзначати  День Гідності та Свободи. Стала відома програма урочистостей з цієї нагоди. 

Як повідомляють у прес-службі ЛОР, 21 листопада, о 10.30 на Личаківському кладовищі відбудеться покладання квітів до могил загиблих під час Революції Гідності й АТО, та молитва за загиблими за волю України.

Також, о 14.30 біля пам’ятника Т. Шевченку у центрі Львова розпочнеться "Молитовний Майдан" – спільна екуменічна молитва. Опісля відбудеться всенародне віче.

У цей день на місці львівського Євромайдану буде розташований намет, у якому проходитиме акція "Спогад та поступ". А впродовж 21-22 листопада на площі триватиме акція "Пошта Майдану".

Окрім цього, о 12.00 у Музеї визвольної боротьби відбудеться панельна дискусія "730 днів – від Євромайдану до реформ".

Додамо, заходи, приурочені Дня Гідності та Свободи і другої річниці початку революції Гідності, відбуватимуться у Львові й у інші дні.

Зокрема, у четвер, 19 листопада, у Львівському національному університеті імені Івана Франка розпочнеться круглий стіл "Революція Гідності: очікування та здобутки України на шляху до Європи".

А у неділю, 22 листопада, на проспекті Свободи буде організовано мистецьку виставку "Художник на Майдані: минуле і сьогодення". Окрім цього, на середу, 25 листопада, заплановано проведення конференції "Залучення громадянського суспільства в процеси децентралізації".

Львів у новинах:

Сьогодні у Львові День студента 

Де у Львові у найближчий час обмежать рух транспорту 

Потоп паралізував рух трамваїв у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах