Виставка "Дитячий світ 2015": що буде цікавого

Фото взято з сайту angliya.com

Фото взято з сайту angliya.com

Дозвілля та їжа
01 грудня 2015 10:32

Протягом чотирьох днів на львів’ян очікує всеукраїнська спеціалізована виставка-ярмарок "Дитячий світ". З 10 по 13 грудня у виставковому центрі на вул. Щирецька, 36 зберуться під одним дахом понад 100 кращих організацій, які надають весь спектр послуг для дітей: від навчання, розвитку й розваг до одягу, іграшок й харчування.

Виставка "Дитячий світ 2015": що буде цікавого фото

В рамках виставки діятимуть: "Територія дитячого дозвілля", "Салон майбутніх та молодих мам", ярмарок товарів ручної роботи "Зроблено з любов’ю", територія настільних ігор "Ігротека", "Форум батьків", міні-зоопарк, виставка-продаж дитячих товарів. Також на виставці відбудеться низка соціальних ініціатив. Зокрема, волонтери акції "Миколай про тебе не забуде" збиратимуть подарунки на Миколая для потребуючих діток.  "Крамничка добра" реалізовуватиме вироби соціальних організацій нашого міста, кошти з яких спрямують на закупівлю подарунків на Миколая для дітей, батьки яких загинули в зоні АТО.

"Виставка "Дитячий світ" відбувається у Львові вшосте. Щиро сподіваємося, що вона принесе користь всім, хто зацікавлений у розвитку національного ринку дитячих товарів і послуг. А ще більше сподіваємося, що наш захід стане місцем здійснення дитячих мрій, де кожен зможе знайти для себе цікаве незалежно від віку та поринути в передноворічну казку. Адже на всіх відвідувачів чекає багато яскравих розважальних майданчиків, майстер-класів, конкурсів, розіграшів та подарунків, навчально-розважальних заходів, концертна програма, а також зустріч з справжнім святим Миколаєм." зазначають організатори

Під час заходу "Дитячий світ 2015" відбудеться:

"Салон майбутніх та молодих мам", де батьки зможуть дізнатись про новинки, отримати відповіді на актуальні питання та поспілкуватися з  слінгоконсультантом.   Інститут клітинної терапії та Future Health Ukraine  розкажуть про зберігання стовбурових клітин пуповинної крові та можливості цієї новітньої технології. 

Територія дитячого дозвілля представлятиме можливості цікавого та змістовного дозвілля для дітей. В рамках експозиції відбудуться нон-стоп презентації та майстер-класи від мережі безкоштовних гуртків Дитячих клубів Львова.

Територія настільних ігор "Ігротека", де кожен охочий від 5 до 99 років зможе навчитись грати в настільні ігри, спробувати свої сили в турнірах та вдачу у лотереях.

Вперше під час виставки відбудеться "Форум батьків" під час якого обговорюватимуть актуальні питання життя дітей у Львові: від можливостей навчання й розвитку до інфраструктури. 

Ярмарок товарів ручної роботи "Зроблено з любов’ю" об’єднає майстрів з усіх куточків України, які підготували нові колекції прикрас, натуральної косметики, іграшок, ляльок, предметів інтер’єру, сувенірів, подарунків  до зимових свят.

Виставка-продаж, де для малюків та їх батьків будуть представлені різноманітні товари та послуг: засоби гігієни, дитяча косметика, парфумерія, дитяче харчування, ігри та іграшки, товари для творчості, канцелярія, книги – все, щоб виростити розумника. Одяг та взуття для юних модників – від новонароджених до підлітків. Також на виставці-ярмарку будуть представлені пропозиції щодо організації дозвілля дитини, дитячих свят, літнього відпочинку, дитячої фото- та відео-зйомки, дошкільного навчання та розвитку.

Десятки розважальних та навчальних майданчиків. До прикладу, дитяча лабораторія "Юні дослідники"  продемонструє цікаві досліди із фізики та хімії, під час яких діти матимуть можливість допомогти у проведенні експериментів та відчути себе справжніми юними дослідниками. А студія "Цвіт папороті" відкриє секрети миловаріння в домашніх умовах.

На діток чекають цікаві заняття та майстер класи від Львівської школи Монтессорі, НЦ "Snail", "Ігроленду", "Дитячої Планети", "Баркому", "Плавунці&Розумниці", Nravo , НЦ "Петрик", Студії "КоКО", "Кіндервіль".

Спеціалізовані семінари для покращення ефективності та якості роботи тих, хто працює у галузі виробництва дитячих товарів та надання послуг: "Продажі з любов’ю, або як звабити клієнта на тривалі відносини", а також від центру бізнес-тренінгів "Ля Телепате" Олена Коссак  семінари "Чому ваші продажі не працюють, або працюють недостатньо? Спробуймо їх перезапустити" та "Чому ваші продажі не працюють, або працюють недостатньо? Працюємо із нашими Клієнтами"

Діти зможуть конструювати з Lego та ТС Винахідник, навчитись різьбі по дереву та склу з ТМ Сверлик, майструвати з конструкторами, побувати на показових виступах львівської обласної федерації Таеквон-до, взяти участь у кулінарних майстер-класах від Олега Пригоди та Кулінарної студії "Ложка", побувати у дитячому кінотеатрі, міні зоопарку.

Кращі колективи Львова, зокрема Sirius Dance Academy, КСБТ "Стиль", "Шоколад", "Едельвейс", "Атлантік", "Веселка", "Львів модерн балет", "Аеліта", "Dansies", "Диво", мистецький центр "Фора", НРЦ "Лис Микита", СТК "Мадлена", РЦ "Ігроленд", ТРЦ "Південний", театральна студія "Маски", театр мод студія "Вінкс", модельна школа "Джулія Моделс" підготували для відвідувачів концертну програму. А також 11 та 12 грудня відбудеться нагородження переможців у конкурсі малюнків.

Організаторами виставки "Дитячий світ 2015" є ПрАТ "ГалЕкспо" за підтримки управління молоді, сім'ї та спорту, Дитячих клубів Львова. 

Захід "Дитячий світ 2015" відбудеться 10-13 грудня у виставковому центрі на вул. Щирецькій, 36. 

Львів у новинах:

Стало відомо, скільки будемо відпочивати на Новий рік

Куди їдуть відпочивати львів'яни на Новий рік і Різдво, та скільки це зараз коштує

Буковель, Ворохта, Яремче: куди поїхати на Новий рік у Карпати 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах