З’явився мобільний додаток для вдосконалення української мови: де завантажити

Новина - Дозвілля та їжа - З’явився мобільний додаток для вдосконалення української мови: де завантажити

Новина - Дозвілля та їжа - З’явився мобільний додаток для вдосконалення української мови: де завантажити

Дозвілля та їжа
22 грудня 2015 10:26

У мережі з’явився мобільний додаток від освітнього проекту "Мова – ДНК нації", який допомагає вдосконалити знання з української мови, вказуючи на відмінність вживання різноманітних слів. 

Організатори проекту запевняють, що це лише перша версія, яку з часом планують розвивати. Тож просять учасників залишати свої відгуки та враження для покращення роботи програми. Застосунок розроблений під дві мобільні платформи iOS та Android.

Фото: ukr-mova.in.ua

З’явився мобільний додаток для вдосконалення української мови: де завантажити фотоЗ’явився мобільний додаток для вдосконалення української мови: де завантажити фото 1З’явився мобільний додаток для вдосконалення української мови: де завантажити фото 2З’явився мобільний додаток для вдосконалення української мови: де завантажити фото 3З’явився мобільний додаток для вдосконалення української мови: де завантажити фото 4З’явився мобільний додаток для вдосконалення української мови: де завантажити фото 5З’явився мобільний додаток для вдосконалення української мови: де завантажити фото 6З’явився мобільний додаток для вдосконалення української мови: де завантажити фото 7З’явився мобільний додаток для вдосконалення української мови: де завантажити фото 8З’явився мобільний додаток для вдосконалення української мови: де завантажити фото 9З’явився мобільний додаток для вдосконалення української мови: де завантажити фото 10З’явився мобільний додаток для вдосконалення української мови: де завантажити фото 11

Львів у новинах:

Відгуки львів'ян про поїздки на безкоштовному ретро-поїзді (фоторепортаж)

У Львові відкрили великий тренажерний майданчик під відкритим небом (фоторепортаж)

У Львові відкрили другий Зимовий парк: як це було (фоторепортаж)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах