Як Львовом звіздарі ходили (фоторепортаж)

Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Дозвілля та їжа
08 сiчня 2016 14:33

Сьогодні, 8 січня, центром Львова пройшли учасники традиційного для нашого міста Х ювілейного фестивалю "Спалах Різдвяної звізди".

Головною ж зіркою цьогорічного ювілейного Х фестивалю стала Звізда Миру, ніжно-блакитного кольору, із білим голубом – символом миру – у центрі, а ореолом були слова: "Слава Богу на висоті, а мир людям на землі". Для львів’ян та гостей міста були представленні різдвяні зірки, виготовленні майстрами-звіздарями з Львівщини та з інших областей.

Як Львовом звіздарі ходили (фоторепортаж) фото

Щороку різдвяні звізди віддзеркалюють події в Україні. Декілька років тому майстри створювали колекції зірок "Пори року", "Вифлеємська", "Євро-2012" та десятки інших. У часи Революції Гідності "Патріотичну" звізду відправляли до Києва на Майдан. Для вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні виготовили зірку, оздоблену сотнями свічок із глобусом в центрі, як свідчення того, що слава українських борців облетіла увесь світ.

Як Львовом звіздарі ходили (фоторепортаж) фото 1Як Львовом звіздарі ходили (фоторепортаж) фото 2

Як Львовом звіздарі ходили (фоторепортаж) фото 3Як Львовом звіздарі ходили (фоторепортаж) фото 4Як Львовом звіздарі ходили (фоторепортаж) фото 5Як Львовом звіздарі ходили (фоторепортаж) фото 6Як Львовом звіздарі ходили (фоторепортаж) фото 7Як Львовом звіздарі ходили (фоторепортаж) фото 8

Львів у новинах:

Колядки, пампухи, майстер-класи, ярмарок: у Львові почалося "Різдво в Гаю": (фоторепортаж)

Що цікавого буде у Львові на Різдво: огляд подій

Різдвяні заходи Львова: куди ще можна встигнути

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах