На Львівщині запустили офіційний інтернет-портал для туристів

Новина - Дозвілля та їжа - На Львівщині запустили офіційний інтернет-портал для туристів

Новина - Дозвілля та їжа - На Львівщині запустили офіційний інтернет-портал для туристів

Дозвілля та їжа
14 березня 2016 13:26

Новий туристичний інтернет-портал Львівщини запрацював у тестовому режимі. На ньому подана інформація про всі туристично-привабливі місця, об’єкти, заклади проживання, харчування, турфірми, агросадиби, культурні події та корисні дані про регіон, повідомляє www.lviv.tv

Розробники ще уточнюють і доповнюють інформацію, адже в області є тисячі об’єктів, які треба перевірити й окремо контактувати з керівництвом чи власником, щоб дізнатися необхідні дані. Але сайт вже працює в тестовому режимі, інформує прес-служба ЛОДА.

На сайті є 11 розділів: Природа, Культура, Оздоровлення, Активний відпочинок, Де переночувати, Де поїсти, Діловий туризм, Тури, Календар подій, Корисна інформація, Тематичний відпочинок. Усі об’єкти містять контактну інформацію, фотогалерею і їх зручно шукати на інтерактивній карті Львівської області.

"Для спрощення роботи, на сайті розміщено реєстраційну анкету Lviv-Region.Travel, яку підприємці можуть самостійно заповнити, а ми уже додамо інформацію на сайт", ? додав начальник управління туризму та курортів департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації Роман Теребенець.

За його словами, ресурс буде інформаційною платформою для промоції Львівщини, допоможе підвищити популярність та впізнаваність області в Україні та за її межами.

Львів у новинах:

Якою буде погода у Львові на цьому тижні

У Винниках демонструють смайлик, якому більше семи тисяч років 

Сьогодні починається Великий піст: правила, традиції 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах